![]() |
Re: Masina mea : Opel Astra G 1,6 16V
Quote:
|
super masinuta...bravo!!!!
|
4 Attachment(s)
cateva poze de la 4TUNING DAYS.............
|
nu stiam ca esti tu.. cel cu astra..
:(( |
A iesit bine, felicitar!
Se poate sa pui o inregistrare cu sunetul masinii , sunt interesat de toba magnaflow, vreau sa vad cum se aude pe 1.6 16v :D . Sper ca nu-ti cer prea mult :P |
@ chunkypops
nu ceri prea mult deloc, dar pot sa-ti spun de pe acum ca nu-i mare diferenta, se aude putin mai tare , dar nu e cine stie ce. Cred ca renunt la intermediara si asa sigur va suna, voi vedea..... O sa fac si un filmulet oricum. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Stai linistit ca nu sunet de trezit cartierul vreau... tocmai deaia am intrebat, vreau sa-mi pun sa-mi schimbe sunetul intr-unul mai sportiv, nu de raliu :)
mersi |
frumoasa masina !! s-o conduci sanatos !! :D
|
imi place foarte mult cum a iesit bara de OPC :X,folie si atat cu exteriorul ;)bafta in continuare ;)
|
Frumoasa masina, daca ai gasi praguri care sa fie mai in ton cu spoilerele ar arata si mai bine. Dau bine si farurile + stopurile (mult mai bine decat alea lexus). Pleoapele sunt FK ?
|
1 Attachment(s)
multumesc de aprecieri
nici mie nu-mi prea plac pragurile, am mai zis asta, si nici nu sunt de calitate, vin altele, probail Lumma ,dar...pe rand:) pleoapele sunt Kamei atasez o poza cu pragurile la care m-am gandit....sunt putin prea simplute dar restul sunt ff exagerate...ma mai gandesc |
cat ai dat pe stopuri ?
|
All times are GMT +2. The time now is 22:27. |
- Copyright 2025 4Tuning