![]() |
Re: Intalnire in Pitesti ?
Quote:
|
Cosmin....nu vreau sa te supar cu ceva....dar si tu ai impresia ca un logan resoftat e bolid?
|
Quote:
app u ce masina ai? |
Eu ti-am pus o intrebare si eram curios de raspuns. Cat despre bik......sunt curios cum stau lucrurile pe 400m cu start e pe loc. Eu sunt ferm convins ca iti amesteca visele. Cat despre masina mea....se vede la semnatura.
|
Quote:
scrie ma omule corect , fara prescurtari , ca daca vede vre-un moderator iei un BAN de toata frumusetea , mai ales ca ai fost deja avertizat ...e chiar asa greu ? |
ma cosmin ,corect m-ai facut intre 2 damburi la stadion.dar cum?eu rotzi pe 17 si sterse tu 15.corect?daca te uiti pe filmuletz eu 3 secunde am batut pasu pe loc si tui ai plecat.am zis :m-ai facut intre 2 damburi.care e distanta?max150m.nu zic ca am ozn sau sute de cai dar pe 400 m ne dam cand vrei.sa stii ca liniutza nu inseamna treapta 1si 2.iar daca nu stii masina lu boby..rusine.e masina care a adus pitestiu pe podium pe la liniutze si care detine ceva cupe.nu vreau sa te superi pe mine dar fii mai realist.
|
cosmine..ar trebui sa te mai gandesti cand faci niste afirmatii sau niste comparatii...eu stiu masina lu bitza aproape pe dinafara si stiu ce poate...nu fa comparatie 150m cu 400 m si roti pe 15 cu 17...mai ales ca ale lu bitza sunt si destul de grele....as vrea sa te vad pe 400 m da a lui incaltata cu 15...iti garantez eu ca o sa te lase in urma...si atata timp cat si bobi stie ce poate masina lu bita...ar trebui sa te mai linistesti si tu in a te da mare ca ai facut pe una si altu
ps:si incearca sa scrii si tu ca noi restu fara prescurtari alde mess..mirc sau mai stiu....s |
Quote:
|
Quote:
gogule , nu mai bine lasi galagia pe forum si demonstrezi lucrul asta sambata la legale ? vorbim noi cu organizatorii sa va dat unu cu altul , sa vedem |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
grupele se fac in functie de puterea de pe talon .deci 90 de cai .,... dar oricum , va puteti da si la libere .... in orice caz , poate o data avem timp sa ne dam si noi , eu neavand nici filtru de aer , nici evacuare , nici soft ... ba mai mult , masina puturoasa de la fostul proprietar ... pentru ca ar trebui sa imi dai cel putin 2 lungimi de masina diferenta daca e cum zici tu |
hai sa incheiem aici subiecu asta cel mai bine vedem treaba unu langa altu....
ps:ia incearca tu sa pui roti de 17 pe a ta sa vezi ce diferenta e...plus de asta conteaza si cum e cauciucu....am mers cu bita pe autostrada de la 120 din cauza cauciucului tremura toata masina...nu sunt eu singuru ca a zis si spune ca masina lu bita trage cu muuult peste un 1.6(remapat)....da oricum asta s fie ultimu post pe tema asta(pacat ca nu poti veni la legale...) |
Cosmin nu te mai lua dupa astia de aici...numai imbarligatori si ofticati. Si eu stiu ca bik are 120...poate chiar mai mult.....TESTAT. Daca i-ai dat doua masini.....ai masina rapida atunci. Ce zici.....ne dam si noi? eu am 115.....mai putin cu 5 decat bik......si ne dam de 5 ori. Cine pierde de trei ori plateste invingatorului 100 de euro. Ce zici? ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:22. |
- Copyright 2026 4Tuning