![]() |
Re: Al meu e36 proaspat modificat!
Quote:
salut . numai bine ;) |
saptamana viitoare imi vin flansele!~!!!!
|
nu e pe gustul meu...dar daca tie iti place , tu sa fii fericit!!!
ps: mai rad si eu pe strada cand vad vre-o dasta!!1 ps2: nu te supara dar spun adevaru...chiar rad...n-am cum sa ma abtin....:lol: :lol: :lol: :lol: |
frumoasa masina.
P.S. de unde esti? vad ca masina are numere de harghita si eu is de pe acolo :D dar nu am vazut-o live vreodata :sad: |
fiecare cu gusturile lui .....
mie unu nu imi place deloc cum arata masina .... parerea mea e ca nu se leaga deloc ..... evazarile alea chiar nu sunt pt bmw ... oricum succes cu ea in continuare .... |
evazarile alea nu-s deloc pt ea .. restu puteau sa o faca frumusica..dar evazarile strica tot n-au nici un dzeu nici o linie..asa ca proiect e interesanta masina dar pe viitor macar sa indrepti evazarile :)
|
daca tot ai bagat atatia bani in nimic....macar premiaza-te cu alte jante..peste 10j pe spate oricum
|
puneti si voi poze aici cu masinile care le aveti!
:D |
3 Attachment(s)
Quote:
ai incarcat-o prea mult,bmw-ului ii sta bine mai simpla si mai agresiva,cat mai aproape de linia clasica.... asta e parerea mea sper sa nu mi-o iei in nume de rau,dar daca tzie itzi place asta e important....oricum respect ptr munca depusa... |
Quote:
|
uite aici topicul lui mihaita de cand a luat masina si era n cazan si pana in zilele noastre https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/18144-e36-munca-pisi.html
acelasi ,,banal'' kit //M |
daca tu insisti sa fiu tzaran...o sa pun si poze cu masinile pe care le am
|
fara suparare mie mi se pare cam aiurea lucrata...tiganie adica..
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:50. |
- Copyright 2026 4Tuning