Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Virtual Tuning 3D (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d.html)
-   -   4T 3D Car Battle -DISCUTII- (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/52815-4t-3d-car-battle-discutii.html)

GRIGO 29-10-07 14:02

Re: 3D Car Battle -DISCUTII-

Quote:

Originally Posted by rusty_hawk (Post 1173681)
aici ti-ai zis parerea ta "eu m-am gandit sa fac poll`u fara sa se vada cine a votat pe cine "
oi fi citit eu repede postul ca ma grabeam sa plec da am citit bine

nu stiu pe la ce pagina da zicea cineva ca sa voteze numai concurentii....

da sa voteze numai concurentii .... masina pt lucrat , tema nu castigatorul ....

eu incerc sa fac votarea sa fie cat mai "curata" sa nu existe dubii la sfarsit sa se auda " a mea era mai buna dar ala a furat"

in fine lasam votarea libera voteaza toata lumea pe cine vrea .....
participantii se pot vota pe ei ...

este o eroare pe topicul asta cele 2 posturi din fata acestui post sunt scrise inainte dar din cauza erorii raman in fata le voi sterge eu dupa ce se clarifica treaba

Cipriany 29-10-07 18:19

Re: 4T 3D Car Battle -DISCUTII-

Rusty are dreptate. :D
Si inca ceva Grigo am citit regulamentul si nu prea am inteles cate imagini putem face deci 6 imagini sunt maxim dar aceste 6 includ si cele 2 care for fi cu fundat sau hdr??? sau va fi de genu asta: 3 fata, 3 spate + 2 fundal = 8 imagini
Te rog spune-ne si noua, Mersi

GRIGO 30-10-07 08:43

Quote:

Originally Posted by Cipriany (Post 1174110)
Rusty are dreptate. :D
Si inca ceva Grigo am citit regulamentul si nu prea am inteles cate imagini putem face deci 6 imagini sunt maxim dar aceste 6 includ si cele 2 care for fi cu fundat sau hdr??? sau va fi de genu asta: 3 fata, 3 spate + 2 fundal = 8 imagini
Te rog spune-ne si noua, Mersi

6 imagini maxim si 4 minim

4 imagini cu fundal monocrom - 3/4 fata
3/4 spate
fata
spate
2 imagini la alegere cu hdri sau background

am sters eu cateva posturi pt ca era o eroare

rusty_hawk 31-10-07 12:02

grigo dece ai zis ca au voie sa se voteze pe ei?ori in gluma ,ori ai fost serios nu stiu da nu au voie sa se voteze ca asa nu castiga nimeni ... si nici nu e fairplay:D

GRIGO 31-10-07 14:03

deci ma repet ..... poate sa voteze orice user al acestui forum ....

treaba cu participantii ramane asa ...am reactualizat si regulamentul
participantii au voie sa voteze dar sa nu isi voteze lucrarea lor ....
in cazul in care participantul si-a votat lucrarea votul nu va fi luat in considerare

Kolegosu' 31-10-07 14:11

Quote:

Originally Posted by GRIGO (Post 1176876)
deci ma repet ..... poate sa voteze orice user al acestui forum ....

treaba cu participantii ramane asa ...am reactualizat si regulamentul
participantii au voie sa voteze dar sa nu isi voteze lucrarea lor ....
in cazul in care participantul si-a votat lucrarea votul nu va fi luat in considerare

Si vezi ai grija sa nu se sparga lumea sa zica votati-o p'aia ca este a mea. Sa nu se influenteze votul cu massuri pe mess si chestii d'asta ala 4tuning Poll ;) bafta cu Lucrarile si felicitari Grigo pt ideea cu concursul.

GRIGO 31-10-07 14:17

Quote:

Originally Posted by Kolegosu' (Post 1176883)
Si vezi ai grija sa nu se sparga lumea sa zica votati-o p'aia ca este a mea. Sa nu se influenteze votul cu massuri pe mess si chestii d'asta ala 4tuning Poll ;) bafta cu Lucrarile si felicitari Grigo pt ideea cu concursul.

Sa speram ca nu o sa se voteze pe mess
Mersi
Mersi ... ideea a fost a mea si a lu ruver merita si el feilictari

GRIGO 03-11-07 18:47

baetii voi nu mai dati nici un semn de viata .....?
cum sunteti cu lucrarile .... eu de cateva zile tot randez .....pe final se cunoaste pauza care am avut`o ....
sper sa nu particip singurel .....

frost_dani 04-11-07 11:42

nu o sa participi singur ;)
eu ma tot chinui uc setarie pt randat :)...mai e un pi si ma bag si eu la randat

ruver 05-11-07 14:14

bravo, bravo, eu nu stiu daca o sa particip... de vreo 3 saptamani sau mai bine nici nu am mai deschis max-ul... am avut ceva probleme...
sper sa il deschid curand....

frost_dani 07-11-07 21:49

sa imi bag cracii in el de comp.....nu am destula memorie ca sa randez "complexitatea" de model facut de mine....de cate ori vreu sa randez...imi merge foarte greu(e ceva de astepatat)..si ma scoate din prog pe motiv ca nu am destui rami..daca nu gasesc vreo metoda sa randez nush cum o sa particip!!:(....voi aveti vreo sugestie??

rusty_hawk 07-11-07 22:04

:))si eu am probleme cu hdd-ul....iti randez eu ,sper ca imi face pc-ul fata la scena ta:P

Cipriany 08-11-07 09:11

Mai am cateva imagini de randat si le trimit si eu:D

GRIGO 08-11-07 11:06

Quote:

Originally Posted by frost_dani (Post 1188496)
sa imi bag cracii in el de comp.....nu am destula memorie ca sa randez "complexitatea" de model facut de mine....de cate ori vreu sa randez...imi merge foarte greu(e ceva de astepatat)..si ma scoate din prog pe motiv ca nu am destui rami..daca nu gasesc vreo metoda sa randez nush cum o sa particip!!:(....voi aveti vreo sugestie??

fa o scena mai simpla .....
sau scapa de obiectele care nu se vad ....
cand randezi din fata scoate roata de pe spate care nu se vede ...stopuri etc etc ....

rusty_hawk 08-11-07 13:17

Grigo stie:)

All times are GMT +2. The time now is 20:11.

- Copyright 2026 4Tuning