![]() |
Re: Audi A4
Bafta in continuare (vad ca ai nevoie) ! Imi place ca nu te enervezi , in sensul ca mergi mai departe ... daca ar fi fost altu ar fi vandut-o ! Cu respect !
|
frumoasa masina... nu are sens sa-ti mai zic si eu ca ma mir de problemele care le are. sunt 2 posibilitati... ori sa aiba din fabrica probleme (ceea ce nu prea cred) ori ala care a avut-o sa o fi spart 84 de mii si apoi s-o vanda :) dar s-o fi spart cu nesimtire. eu asa ma gandesc
|
pan acum cred k mio zis tatamiu si mecanicu meu de 1000 d ori sa o vand :D :D :D dar acum vad si ei ca intradevar in ea zace o masina ;) ms de urari bafta si voua
|
pfuuu....am citit toate paginile....ai avut cate ceva de facut dar un pret final cat ai iesit sa vdm shy noi daca s`a meritat......cat ai dat pe masina shy cat ai mai bagat tu in ea.....oricum cred ca au fost 80 de mii de km facuti in Romania......speram sa nu fii luat teapa,sa nu mai gasesti shy alte defecte....oricum spor la munca si sa te bucuri cat mai mult de ea.....bafta
|
4 Attachment(s)
poi am dat un bmw din 99 pe el care facea cam 8500 sa zicem maxim 9 mii plus 2500 am bagat in ea deci 11 mii am ajuns eu zic ca o meritat,acum mai o aparut o chestie mi bulit un injector si sai pun o noua garnitura la evacuare ca o gresit mecanicu cand o puso si sufla in rest mai ar fi folia pe fatza care se pune marti si finala care ink nu am gasito,poze cu ea in potential da nu maxim,aaaaaaa si bara fatza care trebe sami vina ca asta are praf prinderile si sa vopsesc pragurile si toate ornamentele de la bari negre sa fie intro singura culoare :D atat sper :)))))
|
injector?doamne numi vine sa cred cate probleme iti apar intruna dar ce ia facut omul ala de a avuto mai la masina asta?sia batut asa jok.hmm succes si sper sa le rezolvi pe toate mai repede
|
da curge un injectoru,4 cred ori i garnitura ori i tot injectoru sapt asta nui fac nik ca plec vineri la sat adik Tr Severin si plec cu a lu batranu si cand ma intorc o bag sai fac injectoru,in rest nu prea mai am la motor ce sa umblu acum la consum cam 11 max imi ia in oras,cu injectoru asta bulit,nu merge rotund deloc dupa cel fac 100% va scadea mai mult consumu cam pe la vreo 10 ;) si sa vad finala ai cum imi sta ;) ms de urari
|
Bravos, man. Imi place cum arata !
Macar acuma stii ca ai facut-o pentru urmatoarea suta de mii de km. S-o stapanesti sanatos !!! |
bravo fratioare.. usor, usor o pui la punct, bafta.
|
multa munca a fost,da nu de prisos asta i sigur 8) :D ;) urmeaza acum incet incet niste modificari la exterior si ceva la motor ;) ms la fel
|
1 Attachment(s)
:D pus folie fatza de 30 % ,dadea mai bine toata inchis ala culoare dar asta e deocamdta atat
|
Ba da arata superb cu jantele astea...nush de ce vrei sa le vinzi. Apropo...masina era aseara undeva la intrare in Mosnita? Scrie acolo dezmembrari...si era un A4 culoare la fel..fara nr pe el.
|
Quote:
|
Audi A4
masina are navigator da are in bord unde e ceasu ala mic acuma miam cumparat si eu un a4 din 2004 da nu are navigator si am auzit ca e cam naspa cu navigatoarele astea care is instalate direct pe masina pt ca un cd cu harta europei am auzit ca e cam scump
|
Foarte buna alegere! Ma bucur ca esti unul dintre cei care mai repun "pe picioare" o masina care intradevar merita! Ambitios ai fost si nu te-ai lasat descurajat! Mult succes in continuare! Bafta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:45. |
- Copyright 2026 4Tuning