![]() |
Re: Nissan GT-R
crek bate skylineul la toate capitolele... e prea tare...
|
SUPER TARE FRATE NISSANU' rupe vestu'...:)) foarte foarte reusit, performant, dar si elegant in acelasi timp :P:D
|
Cateva timpi interesante:
http://www.fastestlaps.com/track2.html GT-R-ul este pe locul 10, dar in jurul lui sunt numai masini de competitie, supercar-uri si masini modificate in primul rand pentru circuir, si cam toate costa cel putin dublu... Cred ca nu ma mai interesaza cutia (care ii ajuta minim 10 secunde)...si blestematul bloc din aluminium (care inca 4-5) ... trezitiva ... ori cat ar costa o masina, o sa fie modificat, mai ales un model asa de cunoscut in lumea masinilor rapide... Cine are bani nu mai cumpara masina cu cutie manuala, nu mai merita, numai noi blunzi care nu putem pune 2 lei una langa alta (si plnagem ca nu avem bani) acuzam cutia automata ca nu e buna, dar din simpla cauza ca nu putem permite, si daca credem ca nu e buna, ne simtim mai bine, mai usurat...este ridicol. Cine are bani permite sa cumpere cutie secventiala la 40.000euro (taxe incluse) care este facut pentru circuit si suporta pana la 700cai sau mai mult... Apropo, cate Nissan Skyline sunt undeva zonei de 1000 cai? Eu zic ca mai putin decat 2-300, si cati bani sunt bagate in masinile alea? In jur de 100.000 euro...hai sa revenim la realitate, masina asta oricum va fi modificat, tot ansamblul sigur ca suporta pana la 650-700cai (evident inafara de racire, ce tot timpul este subdimensionat), asta din faptul ca asa au calculat inginerii. Si cui nu e destul 700 de cai pe drumuri publice...aia cred ca are probleme si ar fi bine sa faca drum pana la phsiholog, si in ROMANIA sunt numai drumuri publice si putine soferi care ar putea conduce o masina pe circuit. |
Cu Gt-r nissan intra in categoria supercar. Din timpul scos pe nurgburgring reiese ca performantele stock sunt uluitoare si masina are un echilibru dinamic extraordinar. La urma urmei nu totul se rezuma la 402m. :D
|
Quote:
|
1998-2002 sau facut alea din 2fast-2furious ..... :P
|
Quote:
Si da se puteau modifica pana pe la 1300-1400 pe blocul standard dupa care crapa blocul motor intre pistonul 3si4. Noul GT-R va fi unul pe masura dar nu cred ca se va ridica la standarele (in materie de tuning) lui R34 GT-R.... Vom vedea in urmatoarea perioada dupa ce Top Secret vor pune mana pe una ;) |
am impresia ca pe noul gtr blocul este acelasi cu blocul de pe renaul velsatis asa ca dupa traditia franceza o sa fie un jeg
|
Quote:
|
scuza-ma ca te contrazic the fury dar motorul de pe nissan 350z este identic la ca VelSatis ce difera este transmisia oricum cand o sa apara aici ma duc sa iau unu la un test si ti explic exact daca e cat de cat apropiat de vechiul GTR cu toate ca ma indoiesc
|
Quote:
|
asa este in lumea auto conglomerate , nu se mai poate rezista ca si companie independenta !
iar nissanu si renaultu sunt impreuna de ceva vreme ca sa-ti spun mai exact jegu ala de clio din romania aici e nissa clio nu renaul clio este 100% identic doar numele si sigla difera |
Quote:
|
ramane de vazut adevaru e ca daca au facut asta si-o dat cu firma in cap ! spre exemplu chrysler aici in sua si-a revenit din pragul falimentului cu 300C Negrii sunt inebuniti dupa ele eu le spun Bentley`u saracului pentru ca ca-m seamana :)
|
http://www.0-60mag.com/online/?p=2938
faster than a 997 Turbo, SLR McLaren, Z06 and a 599 GTB Fiorano. :-P |
| All times are GMT +2. The time now is 17:40. |
- Copyright 2026 4Tuning