![]() |
Re: Dacia 1410 MRu
felicitari dmx chiar imi plc ce ai facutt cu dacia baiatului mergea o dunga de gordini pe ea daca pui cv la motor fao sa rupa gura targului oricum soooper tare si sa o vad si eu odata live sper sa vin
|
multumim adi! ;) in vara ne apucam si de motor, daca m-ai tine masina marius :D
|
tare frate imi place
|
Quote:
|
felicitari pt masina
punei bara de torsiune de papuc diesel , bielete antiruliu tip nou si o sa vezi diferenta, amortizoare intarite super masina si ai grija de ea, pot sa zic ca in primavara o sa apara o replica gordini , cel putin la exterior |
nu stiu cat de replica gordini o sa ramana...dar ce pot sa promit e ca o sa iasa o masina echilibrata vizual...zilele astea l-am ajutat cu bordul...sa vedem ce iese...
|
bielete antiruliu din otel facute la imgb dintr-o bucata (cam la fel cum le avea sgm, sau le are) am eu nu tampeniile alea de fabrica, care se duc odata la 200 de km de gropi
|
pai...astept pm cu pret :)
|
poate maine se pune si bordu pe masina...sper sa fie gata :D mai era de lucru la limbi :lol:
|
9 Attachment(s)
si poze cu bordu :twisted: inca nu e gata, s-au ars 2leduri rosii si cateva albastre...unul de la limba de la ture :rolleyes2 dar azi sunt gata, sa speram ca nu se mai intampla nimik. ;)
|
Pai pana la urma s-au ars sau ce sange sa le bata au facut??
|
wow f tare... la exterior "miroase" a WRC :D ...si la interior un mini golf :D ...Bafta in continuare baieti si tot respectu pt ce ati facut!!!
|
da...si am facut doar noi...neajutati de ''mari mecanici'' ,batrani si alte specimene de legenda :)) sa se vada ca daca ai o pasiune si chef de lucru nu e nimic imposibil
|
Quote:
supapa: mda s-au ars, o sa ne ia ceva pana desfacem tot si montam la loc :rolleyes2 Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:31. |
- Copyright 2026 4Tuning