![]() |
Re: Sv 02 Nce
Quote:
la care vopsea te referi? la bot sau caroserie in general? poate o sa bag un polish in ea cand o sa am timp, chef si o sa`mi permita vremea. interiorul inca nu e o prioritate pentru mine, daca e curat e ok. la exterior mai sunt defecte, nu zic ca e perfecta, insa in general sunt multumit de cum arata, iar pentru cp nu cred ca conteaza aspectul, daca o fac sa arate ca un ferrari nu imi da 200cp in plus, nu? acum vreau sa ma ocup de motor pt ca peste o luna incep zilele sucevei si m`ar tenta legalele daca se organizeaza ca si anii trecuti. |
mie unu imi place la masina sa fie si frumoasa pe exterior daca are si un motor care sa manance asfaltu.Ma refeream la vopsea in general , botu mat e frumusel , dar zici ca e facut cu autocolant.
|
multi m`au intrebat ce am lipit pe bot si nu le venea a crede ca e vopsit pana nu il atingeau. :lol:
in rest toate la timpul lor, nu ma grabesc sa le fac pe toate deodata. dupa ce rezolv motorul o sa ma ocup si de restul, la relanti tremura tablaraia pe dansa din cauza supapei defecte. |
frumoasa masinuta ta....ma bucur ca inca mai sunt oameni care mai tin la vechiile dacii si nu renunta la ele...vad ca ai tot numar de suceava ca si mine!!!
|
Ma bucur sa vad un sucevean cu o dacie frumoasa
|
arata bine masina .bafta in continuare la modificari .
|
e bine intretinuta alte poze mai pui cu ea :D
|
Baga poze.O masina frumoasa si de bun gust
|
becuri de 100w? wtf? ii rupi pe cei din trafic la ochi
|
Voi nu vedeti ca nu s-a mai postat de 3 ani aici? :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:36. |
- Copyright 2026 4Tuning