![]() |
Re:
Quote:
P.S. Ala de care spui tu nu stia ma ca tu te intreci cu el, nu intelegi :lol: ??Omu mergea la piata ca-l trimisese nevasta sa ia cartofi si tu hop, sa-l intreci. :roll: .Numai raceri scot astia de la gradinite. |
sal
gluma gluma.. dar trs-ul.. daka ii dai in blana pe la vreo 6500 de ture.. vezi ca se duce si face multe masini :) s-a dat un prieten cu un clio.. cu un golf 3.. si le-a dat rusine :) ma jur ca e adevarat.dar dupa 80 la ora moare.
|
Stiu dar imi place sa-l necajesc :twisted: .
|
Re:
trs-ul e un mic bolid :D
|
bai yo am alte pistonase + un fel de turbina home made care imi baga aer klumea la turatii mari.....shi a meu inka nu a murit la 80.....ci la 145
|
sal
aa da stiu.. ti-ai pus aspiratoru din casa cu un adaptor la baterie. in loc sa traga sa sufle aer nu? :)
|
Re:
Quote:
|
Mah da voi nu stiti decat de evacuare+filtru+chip? La masinile de raliu se mai umbla si pe la vibrochen, biele, pistoane, care se alezeaza, se echilibreaza, etc. Cred ca numai din vibrochen poti mari substantial cuplul. Deasemenea daca se micsoreaza masa componentelor interne ale motorului se obtine o crestere de putere si un mers mai rotund al acestuia. Inca o chestie: parerea mea este ca nu poti obtine putere mare decat daca ai pe masina SI evacuare marita, SI filtru SI chip impreuna, si nu ca unii 'ba am doar evacuare si imi scoate cu 5 cai mai mult'. Si eu am Logan 1,6 si se simte ca motorul poate, dar este clar oprit de cutia de viteze, care este muuuult prea 'lenesa'. Ar trebui mai intai sa modificam rapoartele cutiei sau mai simplu sa schimbam grupul conic din cutie, si apoi sa modificam motorul. Oricum, partea buna a cutiei de Logan e ca papa mai putina benzina! :D
Va salut cu respect! 8) |
Re:
Quote:
|
crestere de putere modificand masa componentelor interne . . .explica-mi si mie cum ????
|
ford nu cred ca are rost sa il instigi la a ishi deschide gura.
e mic si are multe de invatat. pana acum credea ca unele DSN care fug au turbo asa ca .. am cam spus totul nu ? |
Ma fratilor, am ras cu lacrimi de caterinca de aici... Nu zic, nici eu nu am permis, dar nici nu scot din gura asa vrajeli k ala micu... :lol: [/b]
|
Re:
Quote:
|
:off topic: DACIA--->>> Daca Ai Cap Iati Alta :D
|
:shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:47. |
- Copyright 2026 4Tuning