![]() |
Am o intrebare, si o rugaminte in acelasi timp la cei care cititi mesajul acesta in timp util: Care ma poate imprumuta pe duminica cu un MEMORY STICK mai mare de 64 mb ??? Ca cel pe care il am eu e de 16 MB , adik foarte putin :( . Vreau sa si filmez la Iasi, si sa fac niste poze de calitate... Poate pana in seara asta se gaseste cineva...
Anunt oficial ca merg 100 % la Iasi, si vine si un prieten cu mine.. Deci suntem deja doi.. restul ??? Ce faceti?? o sa pierdeti vremea prin SV ?? :)) |
Eu o sa pierd vremea prin Botosani.
|
Care a fost la iasi !!! Sa puna niste poze aici da ??
|
Sorry :oops:
Va dau linkul ..... Don;t be mad on me ... https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...r=asc&start=90 |
cum afost la iasi????pacat k nu am mers sie eu... :roll:
|
aha sa ineleg k mai avem un coleg in breasal.pe soare!!!cu sierra.bravo lui!!!am vazut k a fost la iasi!!!sa ne dea si el un semn de viata!!!
|
E Bogdan Soare, Cu SV -??- TXO, cred ca il stii de prin oras... Are si o toba foarte zgomotoasa :)
A fost supr tare la Iasi, mult mai beton decat pe 15 mai.. din cate vedeti si voi dintre poze si filmuletz. Chiar a fost un tip cu NOS si chestii, un SUbaru Impreza WRX... avioane.. masini.. motoare multe , inclusiv Hayabusa :) Mie unul mi-a placut mult. Tot showul a fost \"impletit\" bine... Adik doua masini , un motor, ia cateva masini , apoi vreo 5 motoare, acrobatii pe motoare...viteza.. cam ce se poate face in limite normale :) Pacat ca nu ati venit nici unul ... O sa vedeti mai exact dupa ce o sa puna pozele \"oficiale\" pe site. Eu am fost primul cu pozele de unde e linkul :D |
si \"da\", am vb cu Soare de club chestii. A zis sa il sun daca ne intalnim sau ceva, si daca e in SV vine, nu e problema
|
Pai hai sa stabilim cand va fi, sambata sau duminica pentru a putea vb si cu cei care nu intra pe net. Ca sa punem tara la cale
|
eu zic sa ramana pe sambata.k duminica e duminica.mai pleaca omu mai iasa la un mic ceva...sambata cel putin pt mine e chiar perfect.ora nu conteaza.voi ce ziceti???
|
Eu zic tot asha !!! Sambata ii cel mai bine !!!
|
nu o sa pot sa vin sambata la Sv desi este foarte aproape :oops: ______ vreau sa stiu si eu daca dupa aceasta intalnire se v-a stabili o data cand v-a avea loc cursa de viteza la suceava :shock:
____-daca sunt informat gresit SCUZE :oops: :oops: |
Din cate am numarat eu suntem vreo 6-7 :) Ii bun si atat nu ? pentru inceput ???
|
Re:
Quote:
In momentul in care am cel putin 3 sponsori siguri anunt si data cursei. Inca nu pot face o prognoza exacta dar sper ca in 3-4 saptamani sa fie totul OK. |
hmmm cu o asa vreme ceo sa facem sambata???
chiar dak o sa ploua se va mai tine intalnirea????? |
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning