![]() |
Re: Al doilea Tico al meu
1 Attachment(s)
asa, uitasem... :lol::lol::lol:
ps. nu e max speed . |
Super,vezi sa nu iti iei "zboru".
|
Quote:
Incearca becuri Philips Blue Vision sau Night Vision sunt foarte bune ,se gasesc la Augsburg (si nu numai ) ! PS sa nu cumva sa pui prostii de becuri de acelea de taraba de 100W ! Topser senior ! |
Ne-am sfatuit pe mess,dar ai imbatrinit?ai rasp pe paginea anterioara la intrb asta :D :P
|
Quote:
Multumesc de info. |
fratele meu esti de coma :)))))
tatal lu topser senior auzi la el... in fine s-a inteles ideea... =)) JUNIORU` OOut..... |
Frate,e mai simplu sa isi faca alt nick :D Se incurca lumea aici in personaje.Hai gata ca deja am deviat de la subiectu principal:TICOOO :D
|
topser.. tată.. felicitari... arata super masina
primul tico care chiar imi place (scuzati cacofonia) respectele mele ca l-ai facut de la 0 idee: nu i-ar sta si mai bine daca i-ai vopsi si barile? bafta |
Quote:
PS: si eu i-am mai confundat pana acum, pe forum...ar fi o idee buna sa specifice la fiecare post cine scrie ;) PS2: ce apreciez eu cel mai mult la primul Tico, al seniorului: e impecabil, n-are fir de rugina, nimic lipsa, nimic defect, foarte bine ingrijit...si pun pariu ca si-l curata singur... @R-NOS15: nu e cacofonie! ar insemna ca de fiecare data cand cerem o Coca Cola, sa comitem o greseala! |
Quote:
by the way... si tico-ul tau imi place mult de tot |
Quote:
In limba romana, sunt acceptate doar 3 cacofonii: Biserica Catolica, tactica cavalereasca si Ion Luca Caragiale. Ma bucur ca-ti place si Tico-ul meu! Eu am numarat 36 de membri care-mi apreciaza masina, dar se pare ca sunt mai multi! :D |
mersii R-NOS15 , lucrul la masina asta nu se va termina niciodata :)
cat despre bari nu stiu ce sa spun...imi place mai mult cu barile negre , plus ca vreau sa`l fac 2 twone paint :) |
imi poti trimite o poza ca sa vad cum ai legat filtrul de aer la carburator?
|
l-am dat jos si am montat la loc filtrul original , impreuna cu clapeta ptr aer cald ...
nu am posibilitatea la filtrul sport sa`l fac sa traga aer cald. si iarna nu prea e bine sa umblii cu filtru sport. |
Vreau sa vad si eu masina ta "LIVE" pe bune...e Tare TAre.......AM si eu un Tico si as vrea sa-i fac ceva o schimbare dar nu gasesc pe nimeni care sa ma ajute.......Id ul meu este ([email protected])......
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:21. |
- Copyright 2026 4Tuning