Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Al doilea Tico al meu (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/52279-doilea-tico-meu.html)

topser 23-01-08 12:29

Re: Al doilea Tico al meu

1 Attachment(s)
asa, uitasem... :lol::lol::lol:

ps. nu e max speed .

CobraArt 23-01-08 13:40

Super,vezi sa nu iti iei "zboru".

topser 23-01-08 16:52

Quote:

Originally Posted by CobraArt (Post 1299660)
Serbane,se vede altfel lumina daca iti pui faruri clare?Ce H au becurile de Tico?Si de unde pot lua si eu niste becuri Philips bune?Un site ceva,te rog daca ai...

Farurile sunt intradevar foarte proaste sunt dezamagit ca nu se pot regla foarte bine si palaria aia din fata becului este prea mare dupa parerea mea ,am sa incerca si cu ele demontate ca la Matiz in afara de asta nu pot folosi reglajul electric !Daca nu reusesc sa le fac sa bata asa cum trebuie am sa le dau jos ,nu am de gand sa le tin numai de dragul frumusetii !
Incearca becuri Philips Blue Vision sau Night Vision sunt foarte bune ,se gasesc la Augsburg (si nu numai ) !
PS sa nu cumva sa pui prostii de becuri de acelea de taraba de 100W !
Topser senior !

CobraArt 23-01-08 18:38

Ne-am sfatuit pe mess,dar ai imbatrinit?ai rasp pe paginea anterioara la intrb asta :D :P

CobraArt 23-01-08 21:45

Quote:

Originally Posted by topser (Post 1309560)
Farurile sunt intradevar foarte proaste sunt dezamagit ca nu se pot regla foarte bine si palaria aia din fata becului este prea mare dupa parerea mea ,am sa incerca si cu ele demontate ca la Matiz in afara de asta nu pot folosi reglajul electric !Daca nu reusesc sa le fac sa bata asa cum trebuie am sa le dau jos ,nu am de gand sa le tin numai de dragul frumusetii !
Incearca becuri Philips Blue Vision sau Night Vision sunt foarte bune ,se gasesc la Augsburg (si nu numai ) !
PS sa nu cumva sa pui prostii de becuri de acelea de taraba de 100W !
Topser senior !

Ma scuzati.dar nu am stiut ca sunteti tatal lui Topser Senior :D
Multumesc de info.

topser 23-01-08 22:24

fratele meu esti de coma :)))))

tatal lu topser senior auzi la el...

in fine s-a inteles ideea... =))

JUNIORU` OOut.....

CobraArt 23-01-08 22:27

Frate,e mai simplu sa isi faca alt nick :D Se incurca lumea aici in personaje.Hai gata ca deja am deviat de la subiectu principal:TICOOO :D

R-NOS15 01-02-08 23:33

topser.. tată.. felicitari... arata super masina
primul tico care chiar imi place (scuzati cacofonia)
respectele mele ca l-ai facut de la 0

idee: nu i-ar sta si mai bine daca i-ai vopsi si barile?

bafta

quick_5hifter 02-02-08 00:24

Quote:

Originally Posted by CobraArt (Post 1310403)
Frate,e mai simplu sa isi faca alt nick :D Se incurca lumea aici in personaje.Hai gata ca deja am deviat de la subiectu principal:TICOOO :D

Din cate am observat eu, se inteleg atat de bine incat impart pana si user-ul :D
PS: si eu i-am mai confundat pana acum, pe forum...ar fi o idee buna sa specifice la fiecare post cine scrie ;)
PS2: ce apreciez eu cel mai mult la primul Tico, al seniorului: e impecabil, n-are fir de rugina, nimic lipsa, nimic defect, foarte bine ingrijit...si pun pariu ca si-l curata singur...

@R-NOS15: nu e cacofonie! ar insemna ca de fiecare data cand cerem o Coca Cola, sa comitem o greseala!

R-NOS15 02-02-08 00:55

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1329513)
@R-NOS15: nu e cacofonie! ar insemna ca de fiecare data cand cerem o Coca Cola, sa comitem o greseala!

bine.. ala este un nume.. se accepta...
by the way... si tico-ul tau imi place mult de tot

quick_5hifter 02-02-08 01:42

Quote:

Originally Posted by R-NOS15 (Post 1329561)
bine.. ala este un nume.. se accepta...
by the way... si tico-ul tau imi place mult de tot

"Cacofonie" este doar atunci cand un cuvant se termina cu "ca" si urmatorul cuvant incepe tot cu "ca", deci toate celelalte sunt iertate din start...
In limba romana, sunt acceptate doar 3 cacofonii: Biserica Catolica, tactica cavalereasca si Ion Luca Caragiale.

Ma bucur ca-ti place si Tico-ul meu! Eu am numarat 36 de membri care-mi apreciaza masina, dar se pare ca sunt mai multi! :D

topser 02-02-08 10:09

mersii R-NOS15 , lucrul la masina asta nu se va termina niciodata :)
cat despre bari nu stiu ce sa spun...imi place mai mult cu barile negre , plus ca vreau sa`l fac 2 twone paint :)

orga andrei 02-02-08 10:30

imi poti trimite o poza ca sa vad cum ai legat filtrul de aer la carburator?

topser 02-02-08 18:52

l-am dat jos si am montat la loc filtrul original , impreuna cu clapeta ptr aer cald ...
nu am posibilitatea la filtrul sport sa`l fac sa traga aer cald. si iarna nu prea e bine sa umblii cu filtru sport.

Emotion 03-02-08 22:38

Vreau sa vad si eu masina ta "LIVE" pe bune...e Tare TAre.......AM si eu un Tico si as vrea sa-i fac ceva o schimbare dar nu gasesc pe nimeni care sa ma ajute.......Id ul meu este ([email protected])......

All times are GMT +2. The time now is 23:21.

- Copyright 2026 4Tuning