Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Club de curse legal.Ce ziceti? (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/5206-club-curse-legal-ziceti.html)

flaviutza 10-10-05 13:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"horguemtuning\"
unde au fost fetele , unde a fost showul , apropo unde erau cei din Arad , probabil erau la Sala Sporturilor! :D

Fetele erau cu mine dar nu prea imi vine sa cred ca nu ti-ai dat seama.

daflyer_oradea 12-10-05 18:57

lasa, nu le lua apararea...
din pacate, Bogdan cam are dreptate

flaviutza 12-10-05 19:53

Apropos ati hotarat ceva? s-a votat ceva?

horguemtuning 13-10-05 21:58

Pai asa nu se va hotara niciodata nimic adica eu zic ca daca vreti sa facem ceva ne adunam totii sau cine vine sau cine s-a trecut memebru activ sau fondator si sa discutam nu aiurea intr-un bar ci sub forma unei sedinte tip masa rotunda sa fim operativi fratzilor ca ineficienta asta ma dispera ! Asta nu am vazut decand nu am mai fost la asociatia studenteasca la care am fost si eu memebru fondator cand am fost la faculta !
Stabilim ordinea de zi si daca nu este care a mai facut asa ceva ma ofer ca moderator de discutie !

daflyer_oradea 14-10-05 19:16

Vinerea asta e compromisa, dar cred ca vinerea viitoare ar fi cazul sa fie ceva mai serios, sa stim cum si unde suntem.
Chair daca actele o sa le facem mai incolo, poate in 2006 sa nu ne prinda sfarsitul lui 2005 si sa se schimbe ceva legi,dar tot trebuie sa alegem comitetul executiv, sa stie toata lumea cine suntem etc...
asa arr trebui, si ar fi ok.
Deci, Laci...poti sa te impui, chiar te rog!
Este nevoie si de sprijin de la celilati, ca degeaba eu cu Bogdan vrem sa facem ceva, daca nu ne baga nimeni efectiv in seama.

flaviutza 18-10-05 18:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"horguemtuning\"
Pai asa nu se va hotara niciodata nimic adica eu zic ca daca vreti sa facem ceva ne adunam totii sau cine vine sau cine s-a trecut memebru activ sau fondator si sa discutam nu aiurea intr-un bar ci sub forma unei sedinte tip masa rotunda sa fim operativi fratzilor ca ineficienta asta ma dispera ! Asta nu am vazut decand nu am mai fost la asociatia studenteasca la care am fost si eu memebru fondator cand am fost la faculta !
Stabilim ordinea de zi si daca nu este care a mai facut asa ceva ma ofer ca moderator de discutie !

SUBSCRIU

flaviutza 18-10-05 18:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"daflyer_oradea\"
Este nevoie si de sprijin de la celilati, ca degeaba eu cu Bogdan vrem sa facem ceva, daca nu ne baga nimeni efectiv in seama.

Totusi zic ca si eu m-am implicat cat am putut si cu ce am putut.
Iar daca tu asa privesti situatia nu ma intereseaza dar cred ca si eu am dreptu sa imi asum niste credite !

SoundIdentity 15-02-06 23:14

ce demult nu sa mai scris pe aici nimica nou!!!!!!!!!!oau pustiu!!!!!!!!

Mihaitza_tdi 19-02-06 10:26

Asa-i Sandu!!!!!!!!!!! :D :D se mai invinteaza clubu??????

daflyer_oradea 19-02-06 16:59

normal ca se infiinteaza...poate pana in 25 o sa fim cu toate actele in regula...se mai tergiverseaza niste chestii, din vina autoritatilor.
noroc ca na ajuta un prieten avocat ca altfel ar mai fi durat cateva luni bune...

SoundIdentity 19-02-06 20:16

mai alex ai vazut de cand nu sa mai scris pe aici din 25 oct. :D :D

BH-15-RIC 19-02-06 23:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SoundIdentity\"
mai alex ai vazut de cand nu sa mai scris pe aici din 25 oct. :D :D

Din pacate asta se vede si in intilnirile de vineri seara doar citiva ajung cam de fiecare data ......

SoundIdentity 19-02-06 23:19

pai nici eu nu ma laud ca de vreo 4-5ori fusei in total :(

BH-15-RIC 20-02-06 20:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SoundIdentity\"
pai nici eu nu ma laud ca de vreo 4-5ori fusei in total :(

Da ember da ai fost in ultimul timp in fiecare vineri , si ai si doi copii acasa ....... :lol: :wink: :!:

Mihaitza_tdi 20-02-06 20:45

Da cum inainte o sa fim mai multi!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :D

All times are GMT +2. The time now is 03:17.

- Copyright 2026 4Tuning