Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Logan-ul meu (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/51872-logan-meu.html)

king of desert 19-11-07 22:27

Re: Logan-ul meu albastru LAUREATE

din nefericire nu.....deocamdata.......dar o sa remediem si asta..........o sa incerc.

coman razvan 20-11-07 10:57

Quote:

Originally Posted by king of desert (Post 1206932)
din nefericire nu.....deocamdata.......dar o sa remediem si asta..........o sa incerc.

puteai sa le vosesti cand ai vospsit capacele de la boxe...;)

ovim 20-11-07 17:22

2 Attachment(s)
uiteti diferenta

coman razvan 20-11-07 18:31

Quote:

Originally Posted by ovim (Post 1207632)
uiteti diferenta

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

SmokeR 27-11-07 23:35

foliile alea sunt photoshop ?? mi-e asa mi se par.

ovim 28-11-07 07:10

da pozele care au fost modificate au fost de nroasta calitate, dar cam asa vreau sa-l fac. alte sugesti?

coman razvan 28-11-07 09:57

Quote:

Originally Posted by SmokeR (Post 1219220)
foliile alea sunt photoshop ?? mi-e asa mi se par.

daca citeai putin topicul inainte sa scrii postul iti dadeai seama ca sunt facute in photoshop....sfat: inainte sa dai commenturi citeste tot topicul inainte...;)

coman razvan 28-11-07 09:59

Quote:

Originally Posted by ovim (Post 1207632)
uiteti diferenta

de ce nu iti faci si tu un topic cu masina ta?acolo poti sa pui ce vrei, sa se discute doar de masina ta...ar fi mai bine....:!: ;) :D

king of desert 28-11-07 20:33

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 1219599)
de ce nu iti faci si tu un topic cu masina ta?acolo poti sa pui ce vrei, sa se discute doar de masina ta...ar fi mai bine....:!: ;) :D

da frate........ Razvan are dreptate...... fa-ti si tu un topic si discutam acolo si de masina ta.........la greu.........oricum prima mea parere e ca mie nu-mi place culoarea alba........cu toate ca am avut patru masini pana acum albe si NU MAI VREAU ALB..........asteptam topicul tau.

king of desert 04-05-08 20:59

Re: Logan-ul meu

Salutare.......n-am fost demult pe aici......noutati nu am dar am rezolvat intre timp culoarea pleoapelor......adica mi-a luat vantul una si am dat-o jos si pe cealalta. In rest kilometri multi......probleme destule (capete de bara , rulmenti , placute frana ) dar merge!!!!

Medox 08-05-08 00:36

ovim, poza modificata in photoshop arata bine, dar in realitate nu-i poti pune folie asa de inchisa.oricum o sa arate 75% la fel cu poza virtuala :) parerea mea :)

king of desert 29-05-08 19:10

3 Attachment(s)
Ceva poze!!!:D

bolidu' 29-05-08 19:48

cea mai mare tiganie care am vazut-o..........macar de foloseai o nuantza de albastru inchis ca cel al masinii,dar tot tiganie era........

king of desert 29-05-08 20:04

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 1560834)
cea mai mare tiganie care am vazut-o..........macar de foloseai o nuantza de albastru inchis ca cel al masinii,dar tot tiganie era........

Multumesc pentru apreciere!!!!

king of desert 15-12-08 14:22

4 Attachment(s)
Salutare din nou........nu am mai fost pe aici de mult tare.....asa ca azi am intrat sa vad daca mai am topicul.....intre timp am schimbat nuanta de albastru folosita la inele si consola si capacele de la difuzoare si le-am facut culoarea masinii(cu vopsea la comanda). In plus am mai cumparat un set de roti (jante cu anvelope cu tot). O sa pun si poze cu ele. :D:lol:

All times are GMT +2. The time now is 10:13.

- Copyright 2026 4Tuning