![]() |
Re: Logan-ul meu albastru LAUREATE
din nefericire nu.....deocamdata.......dar o sa remediem si asta..........o sa incerc.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
uiteti diferenta
|
Quote:
|
foliile alea sunt photoshop ?? mi-e asa mi se par.
|
da pozele care au fost modificate au fost de nroasta calitate, dar cam asa vreau sa-l fac. alte sugesti?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: Logan-ul meu
Salutare.......n-am fost demult pe aici......noutati nu am dar am rezolvat intre timp culoarea pleoapelor......adica mi-a luat vantul una si am dat-o jos si pe cealalta. In rest kilometri multi......probleme destule (capete de bara , rulmenti , placute frana ) dar merge!!!!
|
ovim, poza modificata in photoshop arata bine, dar in realitate nu-i poti pune folie asa de inchisa.oricum o sa arate 75% la fel cu poza virtuala :) parerea mea :)
|
3 Attachment(s)
Ceva poze!!!:D
|
cea mai mare tiganie care am vazut-o..........macar de foloseai o nuantza de albastru inchis ca cel al masinii,dar tot tiganie era........
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Salutare din nou........nu am mai fost pe aici de mult tare.....asa ca azi am intrat sa vad daca mai am topicul.....intre timp am schimbat nuanta de albastru folosita la inele si consola si capacele de la difuzoare si le-am facut culoarea masinii(cu vopsea la comanda). In plus am mai cumparat un set de roti (jante cu anvelope cu tot). O sa pun si poze cu ele. :D:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:13. |
- Copyright 2026 4Tuning