![]() |
Re:
Quote:
sau chiulasa de 2.5 , eh ? :twisted: |
:)
Intr-adevar ne-am intalnit si-o fost fain. Nice to meet you all - daca nu v-am spus pana acuma. ;)
|
yep yep a fost super ca ne-am cunoscut ;) si s-o tzinem tot asa ;) la cat mai multe
|
pacat k nam apucat sa vin :( undei facuta poza?
|
Re:
Quote:
|
acuma mi si mai ciuda k nam fost :(
pe baietzi de la insomnia iam vazut luni cum plecau... |
io cu baietzi din insomnia, mai exact cu gus(toiota celica portocalie) m-am dat sambata noaptea catva timp bun :D asa super merge :D ;)
|
Re:
Quote:
|
am auzit si io k sor dat pe antonescu sau pacol p undeva
|
am venit de la spalatorie de pe clujului cu start super o jumate de cerculetz... apoi pe clujului.... pe centru prin fatza pe la hit unde urla lumea pe strada cand ne-a vazut si spoi pe tudor si apoi pe decebal o tura pana pe la vreo 150 :D si apoi la pensiunea Lan
|
nu mai zi k mor de ciuda imediat :?
|
Holla bajetzii
INSOMNIAIAAAAAAAAAAA!!!!!! ROCKS!! A fost tare de tot ,m-am plimbat cu 307 pe NOS, a fost tare ,au facut baietzii un pic de liniutza si apoi la HEAT am facut urat de tot!!! Imi pare rau pt. voi restu care n-ati fost ,cred ca va e ciuda dar asta e viata ,la noi ceilalti care am fost dupa 150km/h ,un pic mai light! :) |
pe NOS? :shock:
acuma imi tai venele :P |
Hi , Laci sunt din Oradea , am si eu un BMW E30 318i si am ceva in comun cu tuningul :D
|
:)
1 Attachment(s)
Am zis sa pun si pe topicu aici o poze with me ca doar noah... sa ne cunoastem....
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:34. |
- Copyright 2026 4Tuning