![]() |
Re: Honda Crx DelSol, 1.6 Vtec, 125 cp---prima mea masina
Quote:
|
Quote:
|
Depinde si de unde iei. Daca sunt ieftine si prost facute iti bagi picioarele. Una este sa fie piese originale care tin si alta este sa fie rahaturi din targ. Asa am si eu stopuri clare puse de fostul proprietar acum cateva luni si deja se cam duc. Altii daca dau bani pe stopuri/faruri originale de 2 ori mai scumpe, nu au treaba cu anii.
|
Ma sfatu meu e sa vb cu fane shi sa itzi iei nishte faruri jmekere care au shi angel eyes daca tot vrei sa dai nishte bani!
|
am vb cu el, nu sunt faruri cu angel pentru delsol, doar faruri clare cu semnale clare. arata foarte bine si alea dar numai ca nu sunt cu lupa si angel eyes.
am discutat deja cu el :) |
Nop...am abandonat ideea cu Angel Eyes, in prostia mea m-am apucat de capu' meu sa desfac farurile si era sa le sparg, asa ca NO ANGEL EYES...si am pierdut si o sambata intreaga...
Deci cine vrea neste Angel Eyes de 88 mm, 2 buc, le dau moca, numai sa vi se potriveasca... |
cum ma....poate sambata sau duminica treci pe la mine pe la garaj si ti le desfac eu frumos ;)
sau imi aduci mie proiectoru sau ce e ala.... si il desfac eu |
Quote:
|
Doamneeee sa vina ziua in care in sf o sa-mi imatriculez in BG si eu CRX-ul :D
|
Sa ai grija ,bulgarii au marit tariful la inscriere ,cer 300-400 euro la masina.
Bafta ! |
Quote:
|
salut.frumoasa masina,pacat k nu e vtec,da e buna si asta,poate prea buna:P niste poze actuale cu bestia nu pui?:) numai bine
|
Quote:
|
Quote:
|
mda ... am gresit si yo,iam zis in pm.ms de respectul acordat.inainte sa iei la misto pe cineva iti sugerez sa te mai gandesti un pic.scz dak am deranjat cu ceva.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:35. |
- Copyright 2026 4Tuning