Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Honda - Acura (https://forum.4tuning.ro/127-masina-mea-honda-acura.html)
-   -   '93 - CRX Del Sol EH6 ESi - 1.6 16v VTEC (D16Z6) (https://forum.4tuning.ro/127-masina-mea-honda-acura/51662-93-crx-del-sol-eh6-esi-1-6-16v-vtec-d16z6.html)

fasso 11-11-07 12:18

Re: Honda Crx DelSol, 1.6 Vtec, 125 cp---prima mea masina

Quote:

Originally Posted by doggz (Post 1187515)

Aahh, si vreau sa-i pun Angel Eyes pe faza lunga, sper sa arate bine...

parerea mea este sa stai cuminte ca si-a luat un amic de-al meu angel eyes din alea la 3 mil setu pt un urs si dupa 2 saptamani s-a bulit unul din inele!faci cum crezi...da ti-am zis ca nu mi se pare o investitie chiar atat de buna!mai mult de "fitze"!

Rookie 12-11-07 08:11

Quote:

Originally Posted by fasso (Post 1194219)
parerea mea este sa stai cuminte ca si-a luat un amic de-al meu angel eyes din alea la 3 mil setu pt un urs si dupa 2 saptamani s-a bulit unul din inele!faci cum crezi...da ti-am zis ca nu mi se pare o investitie chiar atat de buna!mai mult de "fitze"!

fasso, scuze ca zic, dar, cam d-asta sunt facute Angel Eyes-urile ... si, sincer, cred ca ar da foarte bine pe masina ...

Nicknamed_13 12-11-07 08:43

Depinde si de unde iei. Daca sunt ieftine si prost facute iti bagi picioarele. Una este sa fie piese originale care tin si alta este sa fie rahaturi din targ. Asa am si eu stopuri clare puse de fostul proprietar acum cateva luni si deja se cam duc. Altii daca dau bani pe stopuri/faruri originale de 2 ori mai scumpe, nu au treaba cu anii.

Urban_Racing 12-11-07 08:56

Ma sfatu meu e sa vb cu fane shi sa itzi iei nishte faruri jmekere care au shi angel eyes daca tot vrei sa dai nishte bani!

fanete 12-11-07 11:11

am vb cu el, nu sunt faruri cu angel pentru delsol, doar faruri clare cu semnale clare. arata foarte bine si alea dar numai ca nu sunt cu lupa si angel eyes.
am discutat deja cu el :)

doggz 12-11-07 11:47

Nop...am abandonat ideea cu Angel Eyes, in prostia mea m-am apucat de capu' meu sa desfac farurile si era sa le sparg, asa ca NO ANGEL EYES...si am pierdut si o sambata intreaga...
Deci cine vrea neste Angel Eyes de 88 mm, 2 buc, le dau moca, numai sa vi se potriveasca...

fanete 12-11-07 11:52

cum ma....poate sambata sau duminica treci pe la mine pe la garaj si ti le desfac eu frumos ;)

sau imi aduci mie proiectoru sau ce e ala.... si il desfac eu

fasso 12-11-07 14:32

Quote:

Originally Posted by Rookie (Post 1195456)
fasso, scuze ca zic, dar, cam d-asta sunt facute Angel Eyes-urile ... si, sincer, cred ca ar da foarte bine pe masina ...

nu contest absolut deloc ceea ce ai zis tu...dar pur si simplu mi se pare o investitie destul de $$$ costisitoare si....fara rost!mai ales daca iti iei si din alea"de firma" chiar ca e o investitie fara niciun rost!ma rog...poate ca daca aveam masina super aranjata si mai aveam bani si nu aveam ce face cu ei poate vizam si eu o pereche de angel eyes,dar pt mine exista lucruri mult mai prioritare....cum ar fi partea mecanica...apoi fitzele(care la mine nu se rezuma decat la jante,un eleron discret,o pereche de xenoane<<care sunt si folositoare de altfel>> si o toba!restul,dupa parerea mea exagerari!

BascaBV 19-11-07 11:21

Doamneeee sa vina ziua in care in sf o sa-mi imatriculez in BG si eu CRX-ul :D

topi 21-11-07 08:14

Sa ai grija ,bulgarii au marit tariful la inscriere ,cer 300-400 euro la masina.
Bafta !

doggz 21-11-07 13:44

Quote:

Originally Posted by BascaBV (Post 1205890)
Doamneeee sa vina ziua in care in sf o sa-mi imatriculez in BG si eu CRX-ul :D

Apropo de inmatriculari pe Bulgaria, vreau sa fac o firma in Bulgaria, ca vrea un prieten tot asa sa o inmatriculeze pe BUlgaria, si decat sa le dam banii la altii, mai bine ii bem :twisted: , dureaza vreo 2 sapt firma, asa ca cine mai vrea...e binevenit, binenteles, ca au reducere de pret: Hondele si fetele cu paru' cret, hahaha:lol:

adu89 21-11-07 14:07

salut.frumoasa masina,pacat k nu e vtec,da e buna si asta,poate prea buna:P niste poze actuale cu bestia nu pui?:) numai bine

doggz 21-11-07 14:11

Quote:

Originally Posted by sido (Post 1208892)
salut.frumoasa masina,pacat k nu e vtec,da e buna si asta,poate prea buna:P niste poze actuale cu bestia nu pui?:) numai bine

Mda...ce sa zic, e VTEC sido, scrie si in titlu topicului...mersi de urari, pozele sunt la mine la profil...bafta

fasso 21-11-07 21:39

Quote:

Originally Posted by sido (Post 1208892)

planeta de origine va rugam!!!!

adu89 21-11-07 22:31

mda ... am gresit si yo,iam zis in pm.ms de respectul acordat.inainte sa iei la misto pe cineva iti sugerez sa te mai gandesti un pic.scz dak am deranjat cu ceva.

All times are GMT +2. The time now is 10:35.

- Copyright 2026 4Tuning