![]() |
Re: DACIA 1300...din '79...NT 05 GKH
fara nici o suparare, dar arata groaznic...nu are nici o linie, capota ondulata, colantu ala a crapat pe ea, farurile sunt negre (s-au afumat)
fiecare cu gusturile lui!!! |
Quote:
|
Quote:
da, e masina ta, poate in ochii tai e sarea si piperul...dar serios..sunt o groaza de dacii, si se inmultesc zilnic, pline de umflaturi, care mai de care cu aerisiri, fante, chit la greu, capace vopsite, bla bla... macar daca n-ati munci atata la ele..da' voi bagati timp..si bani...FARA CAP!!! e pacat...chiar imi pare rau cand vad dacii ca asta :( |
in fine poate o sa tina cont de sfaturile voastre si o sa remedieze problemele.... bafta
|
felicitari shmen. !!! BV !
PS: omuletzu asta la 18 ani sia facut singur masina cu banii lui fara sa il ajute lumea... deci fiecare priza spoiler vopsit sietc facut de el....... putin respect... dak ar fi bani multi credetzi ca nu ar face avion din dacia asta? va asigur eu ca face.. e foarte inspirat si stie cei ala tuning... ;) Respect ;) ! |
nu conteaza ce varsta are si cati bani a investit, conteaza sa faca treaba calumea...din cate vad eu acum arata a avion...putea sa bage mai putini bani si sa arate mult mai bine...ce a facut el nu e tuning
va inteleg ca sunteti din acelas oras si ii luati aparare, dar din moment ce a deschis acest thread se astepata sa primeasca si critici |
nu e vorba de respect ca nu cred ca l-a jignit nimeni.. problema e ca in loc sa dea cine stie cat pe barile de cielo, ar fii putut sa-si faca ceva la tinichigerie ca dupa cate vad ar avea nevoie. parerea mea e ca multi gresesc cand se apuca mai intai de "tuning", inainte sa se ocupe de tablarie.. salut si spor la treaba
|
Quote:
|
pare nush,mult prea mult galben.Mai stinge glalbenu ala cu negru(plafon,capota).In rest ....
|
mi se pare ca cere atentie prea mult..... nu imi place deloc cam bate spre cum se zice ca sa nu zic eu :D
|
nu mai fiti rai fiecare face ce vrea mai ales ca a facut pe banii lui......nu cred ca e asa deformata cum ziceti voi...orice masina iese naspa in poza din anumite motive(unghiul,distanta...)ia fai niste poze mai atent sa nu creada lumea prostii......
|
Salutare Nea Shmenutz! bre ce se mai intalmpla cu GiKaH?8) nu am mai vazut-o de multicel si eram si eu nitel curios ce mai face:rolleyes2,
|
Doamne ce panarama de masina =)))) Ceva mai urat nu cred c-am vazut vreodata...
Si tu mergi cu ciuru' asta cu 150? Ejti inconjtient coishor... |
Quote:
|
Ok, esti istet, ai dreptate, solutie pentru uratenie exista.
Da' macar n-o mai arde cu viteza ca e stramba caroseria si mai omori pe careva. Aici depinde de tine. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:40. |
- Copyright 2026 4Tuning