Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacia Liberta Motor Ax in cap !!! (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/51393-dacia-liberta-motor-ax-cap.html)

radu_nb1 05-03-08 21:49

Re: Dacia Liberta Motor Ax in cap !!!

ia sa ne mai arati si noua motoare destea romanesty, poze ceva

Liberta 22-03-08 19:07

Need Help , aveti idee cad costa un semilonjeron?

LOGAN91 25-03-08 18:34

Salut,arata ok si motoru :)...deci sa inteleg ca taicatu inca mai lucreaza la dacia? la acel departament....ai ideie de logan se aude ceva?:) sry ca sunt OFFTOPIC:(

Liberta 26-03-08 09:05

Quote:

Originally Posted by LOGAN91 (Post 1445747)
Salut,arata ok si motoru :)...deci sa inteleg ca taicatu inca mai lucreaza la dacia? la acel departament....ai ideie de logan se aude ceva?:) sry ca sunt OFFTOPIC:(

de logan nu dar de X90 da ( sandero ) vor sa puna mai multe motorizari pe el , acum testeaza motorul dizel , mai multe nu stiu deocamdata ;)

Liberta 03-04-08 18:42

5 Attachment(s)
Am facut cateva poze , "din pacate cu telefonul" au fost facute pe fuga , axul cu came il voi pune pe alta chiuloasa "special ptr liniute ;) Am uitat sa precizez cel pe care il am pe motor are ridicarea pe cam de 9.2 iar cel din poze 11.5 ::shock:

bodel 08-04-08 18:29

Mestere vezi ca nu asa se masoara ridicarea, gandeste-te cum cama ataca tachetul.

Liberta 08-04-08 23:12

Quote:

Originally Posted by bodel (Post 1473592)
Mestere vezi ca nu asa se masoara ridicarea, gandeste-te cum cama ataca tachetul.

"mestere" nu ma invata cum se face ;) , tachetul " pastila " ca difera la motorul cu axa in cap , sunt doua unghiuri care se masoara acolo nu iti trebuie carte multa ! poate ca axa care o ai pe masina " simson , simca , albert " sau daca vrei mai bine 5.85 , 6.1 , 6.2 sunt chiar da la mine din dulap ;) nu imi place sa ma cert cu lumea dar sunt unele lucruri , pe care daca nu le sti mai bine nu le vb ;)

AG-20-MCA 08-04-08 23:18

maestre de ce nu te-ai dat si tu la liniute :rolleyes2 mi-ar fi placut sa vad motoru asta in actiune:twisted:

Liberta 08-04-08 23:29

Quote:

Originally Posted by AG-20-MCA (Post 1474211)
maestre de ce nu te-ai dat si tu la liniute :rolleyes2 mi-ar fi placut sa vad motoru asta in actiune:twisted:

:sad::sad::sad: nu am avut timp sa il termin :cry: am aflat cu o saptamana inainte am schimbat amortizoare , bucsii , pivoti , bielete de directie , dar nu am terminat chiuloasa si galeriile ptr carburatoare :cry: motorul cum este pe masina acum cam are probleme , am o supapa arsa , un semering spart , si garnitura de baie sparta , la ce sa ma dau cu ea sa imi fac zile negre ca nu merge cu trebuie :cry: , mai bine astept pana la urmatoarea legala ;) pana atunci am timp sa fac bomba ;) din cate stiu eu si am aflat de la Dan Necula , o sa fie undeva la 130 cp , ce imi trebuie si nu gasesc , un set de pistoane forjate cu camera de ardere in ele 8) in rest cu siguranta la urmatoarea legala voi fi prezent ;)

UniculSGM 08-04-08 23:37

Quote:

Originally Posted by Liberta (Post 1474201)
"mestere" nu ma invata cum se face ;) , tachetul " pastila " ca difera la motorul cu axa in cap , sunt doua unghiuri care se masoara acolo nu iti trebuie carte multa ! poate ca axa care o ai pe masina " simson , simca , albert " sau daca vrei mai bine 5.85 , 6.1 , 6.2 sunt chiar da la mine din dulap ;) nu imi place sa ma cert cu lumea dar sunt unele lucruri , pe care daca nu le sti mai bine nu le vb ;)

crede-ne ca stie, si mai bine decat tine.

Liberta 08-04-08 23:40

Quote:

Originally Posted by UniculSGM (Post 1474255)
crede-ne ca stie, si mai bine decat tine.

poate ca din pozitia in care sunt facute pozele nu se vede prea bine , unde am masurat , si axul este masurat si de dan necula si nici el nu o sti ?

UniculSGM 09-04-08 00:04

Ridicarea se masoara cu ceasul comparator, si arborele cu came prins intre chernare, in strung.

B 89 WRC 09-04-08 00:48

da masina parca a trecut pe la locul faptei sau ma insel ?

Liberta 09-04-08 09:58

Quote:

Originally Posted by B 89 WRC (Post 1474397)
da masina parca a trecut pe la locul faptei sau ma insel ?

am fost dimineata acolo si nu stiam ce sa fac :cry: sa intru sau sa nu intru , :cry: si pana la urma am parcat bupa pod :sad:

MariusTm29 14-04-08 22:11

ce usor si natural se tureaza masina , ff tare , bafta .

All times are GMT +2. The time now is 02:26.

- Copyright 2026 4Tuning