![]() |
Re: Dacia prezinta Logan Pick-Up!
Mda,un model foarte reusit mai ales ca design,performante pe masura,motor puternic cu un cuplu foarte bun,cutie bine etajata,tractiunea integrala foarte performanta,sarcina de incarcare mare si foarte utila.....si-acum ne mai trebuie un desfacator de conserve!,caci asta "mananca" tarile de mana a-3-a!!
|
logan = urmaotare dacie 1300/1310
ma rog ... asta e facuta cu un scop util asa ca prea multe nu poti comenta despre ea sa-si faca treaba (pe langa CC ar mai lipsi una sport (2 usi)) |
destul de misto pt un pick up !!!
|
daca avea sasiul un pik mai lung si 100 de caluti chiar merita arata ca pick up urile americane
|
am vazut-o la promotor si era foarte extaziat prezentatorul ... de altfel cum e extaziat de orice alta masina prezentata :D
|
o masina care arata bine ... e special facuta pentru o categorie anume :) o sa aibe succes ...
|
da, seamana cu avioanele americane nu cu pick-upurile....
bena este foarte mica , aproape de 2 ori mai mica decat la un hilux cu 2 locuri. care costa 14 mii de euro (cu ac) o sa se vanda binenteles. pt ca e mai usor sa te duci la dealeru dacia decat la altele de straineze. oricum termenul de livrare este de 2 luni, si pt van e la fel, iti baga pe gat varianta cu 7 locuri care este pe stoc. probabil ca daca vrei ac pe ea o sa coste 9-10 mii, pentru o utilitara nu isi face banii, pana la un hilux cabina simpla nu e drum lung. |
sa traiesti fratioare :-)
|
mai mic la volum da cred ca merge
|
Quote:
|
presupun ca ai dat avansul ..
cumparati in continuare gunoaiele pe care vi le baga renault pe gat. |
Quote:
|
Quote:
|
:) nu vorbesc, scriu ...
oricum suprafata totala bena (hilux 3,52 mp) logan 2.46mp. ~50% in plus, dar presupun ca nu conteaza cind cari pepeni cred ca o comparatie mai buna ar fi intre vechiul papuc si asta nou. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:10. |
- Copyright 2026 4Tuning