![]() |
Re: Honda Del Sol `93
am ET 35 (cred) daia sunt asha ieshite inafara....mie imi place...
|
foarte frumos se vad usile shaved :D
ce distanta sunt intre prezoane la del sol ? si ce J de fabrica,ai idee ? ps:faina rau masina sa ai grija de ea :D |
sa o stapanesti sanatos.vopseaua a iesit frumos tare:D jantele nu iti ating? numai bine si sa nu ai parte de evenimente rutiere:)
ps: un sfat de la mine:incearca sai faci casco dupa ce o termini,niciodata nu se stie;) bafta |
Quote:
|
Ms mult baietzi....distantza intre prezoane este 4x100 iar J-ul din fabrica habar nu am.....:D......mie imi place de la J9 in sus....:P cat de casco.....abia mi-au facut ashtia RCA..:)))
PS. Care ai o aeroterma??? :D |
io- iti fac rost
|
la ce pretz imi potzi face rost???
|
nu stiu sigur, sa il sun pe ala sa il intreb ca nu stiu sigur cat vrea.
tu ce vrei , doar aeroterma , adica motorul ala cu "elice" :) ca mai e si chestia aia mare de comuta aeru' pe sus pe jos, etc. si mai e si radiatorul ala ... |
Ce se mai aude cu masinutza asta ? Ce i-ai mai facut?
|
nu am mai facut nimik.....in mod special.....
Imi trebuie motorul ala cu elice .....atat ....ca e ars...intreaba-l cat costa.... |
ti ai luat sherpi pana la urma? cat ai dat pe ei?
|
Inca nu mi-am luat sherpi....dupa sarbatori imi iau ..... ashtept sa intre nishte bani...
|
Mi-am reparat aeroterma.....mai trebe sa rezolv cu rezistentza....ca sa-mi mearga shi mie toate treptele de viteza la caldura......cam aiurea in treapta 4...:))) nu mai aud muzica :))
|
Hai ca am vb shi eu cu un moderator foarte amabil shi mi-a mutat AICI Thread-ul ca atunci cand l-am facut....m-am cam grabit shi nu am vazut unde l-am facut :P
|
mi a zis mie cineva ca aseara s au intalnit 3 del sol uri...ia baga o poza doua :D :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:32. |
- Copyright 2026 4Tuning