![]() |
Re: Ce aparat foto folosesti ?
http://www.f64.ro/det.php?id=412&pid=3994
si nui cel mai ieftin, n-ai grija. mai pui 3 mil sa iei un 50 1.8 si TADAAAA!! restul obiectivelor le iei in timp. |
Dar masina nu vrei sa iti zicem ce sa iti iei? Eventual ideal ar fi si ce culoare nu?
|
sau kitul de nikon d40/ d40x
|
http://www.fotopedia.ro/magazin-foto...t-18-55-mm-ii/
ocularul mare, la fel ca la K10D, Pentax sunt renumiti pentru treaba asta, in afara de FullFrame este printre cele mai misto de pe piata stabilizator pe senzor, la banii astia este o super afacere, un 17-85 mm cu stabilizator pe alt sistem te costa undeva pe la 15-20 de milioane, tu il ai direct din kit ob de kit bun, nu e sticla profi, dar mult mai bun decat obiectivele care le ofera in kit altii la nivelul profesional, intr-adevar nikon si canon isi impart piata intre ei, ca incepator cu buget redus io zic ca nu strica totusi sa consideri si alte variante olympus insa am avut si nu-ti recomand, formatul asta mic de senzor pe care il folosesc ei inseamna ocular mai mic si zgomot de imagine mai mare decat orice alt SLR, 2 aspecte extrem de enervante la un astfel de aparat |
Panasonic
lumix dmc-fz50 10pmx 12x zoom optic Mega o.i.s -------------- Modificari -------------- card 4gb -------------- Viitor -------------- -suport blitz in plus -------------Info------- Sunt foarte multumit de el fac niste poze foarte faine, pana la ultimul detaliu. am dat pe rez cea mai mare si marimea cea mai mare face poze intre 5-8 mega......Nu as vrea sa il schimb doar daca se strica |
6 Attachment(s)
|
hm daca gasesti colectionari de asa ceva..il vinzi
|
yup....cauta batranei nostalgici ;)
|
eu am un nikon d40x cu obiective de 18-55mm si 55-200mm da vreau sa-mi cumpar un obiectiv de 10-22mm, unul de 70-300mm si un tub de 2x
|
a am uitat sa precizez are 10.2 mp
|
Quote:
|
da de ce nu o sa ma gandesc la propunerea asta....
sa vad de ce nu ar putea fi chiar interesant... merci de idee...:D8):idea: |
sony dsc s40. luat acu vro 3 ani si ceva cred... in prima faza m-am speriat de obiectivul mic... dup-aia am vazut ca face poze excelente... nu l-as da pe multe camere de pe piata...
|
Astazi am facut un upgrade la Sony DSC-H50B
|
Konica Minolta Dynax 3Xi si Dynax 5D cu urmatoarele: KM AF DT 18-70mm f/3,5(22)-5,6; KM AF 70-300mm f/4,5(32)-5,6; Sigma Macro 50mm f/2,8(32); Exacta 70-210mm f/4(22)-5,6; fish-eye Sigma si Flash Minolta Macro 1200AF
Canon EOS 400D si Canon EOS Digital Rebel XTi (acelasi lucru) cu urmatoarele: EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 II USM si unu fara USM; EF-S 55-200mm f/4,5-5,6 II USM; 75-300mm f/4,5-5,6; Macro EF 100mm f/2,8 USM; Tamron SP AF Di 90mm Macro f/2,8; Flash Canon 430 EX si Macro Ring Lite MR 14 EX; Battery Grip BG-E2; Remote Control RS60-E3 Inele adaptoare, Filtre UV cam pe toate obiectivele, parasolare la fel. Trepied Manfrotto 3021PRO si cap Manfrotto 322RC2 cu bila. Rucsacel Lowepro cam pt sculele de la Canon. Si niste chestii mai vechi pe care mi le-a ascuns mama prin boxa. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:20. |
- Copyright 2026 4Tuning