![]() |
Re: Dacia mea AG-88-RAK.
3 Attachment(s)
da, din pacate nu mai exista de mult e facut deja pachet...:( era o dacie exceptionala..aia cand a fost la bazar a fost asa facut anuntul de cineva care nu avea ce sa faca..uitati aici cum arata...alte poze cu ea am mai gasit prin computer
|
deja o dam in alte treburi pe topicul omului, nu ar fi mai bine facut un topic cu dacii calumea care au existat de`a lungul timpului, astazi ajunse din pacate doar o cutie metalica, detalii despre ele, inclusiv accidentul prin care a trecut, istoria lor de la inceput pana la final ca sa zic asa? daca nu vrea nimeni macar sa ne mutam la sectiunea dacii speciale
|
nu, dacia asta a avut multe topicuri, nu mai trebuie facut inca unul.
insa intr-adevr, sa revenim la dacia care face obiectul topicului :) |
6 Attachment(s)
am revenit cu cateva poze cu masina. o sa revin cu poze cu bara fata vopsita in culoarea masini si o sa mai revin cu poze cu bara spate. sapt asta o sa iau si bara spate . o sa revin cu poze cat de curand.
|
permite-mi un sfat: scapa de luminitele alea albastre...
sunt unul din amanuntele care te fac sa nu spui "o masina reusita" dar sa gandesti "inca un kitsch".. nu iti trebuie pompoane si sorcove, e destul de agresiv spoilerul, incearca s-o lasi curata in rest pe fata, pentru contrast... |
Am revenit cu cateva poze noi asa cum v-am promis.Pe viitor o sa mai apara niste poze cu bara spate vopsita si cu praguri false.Sper sa va placa....:-)
|
2 Attachment(s)
ia 2 poze fac de mine. si da scociul ala jos ca nu mai ai bara neagra si se vede naspa. |
2 safaturi daca permiti:D
-da scociu ala de pe faruri..e foarte urat -incearca sa gasesti alta modalitate sa prinzi bara lateral, surubul ala vine ca nuca'n perete si e pacat ca arata foarte bine masina |
10 Attachment(s)
poze noi. sper sa va placa
|
bafta in continuare,cred ca o sa iasa ceva frumos
interesante stopuri,eu 1 nu am vz asa ceva pana acum |
este bine acum, e o evolutie, serios.
iti spun ce imi place: spoilerul vopsit, arata bine; stopurile, nici eu n-am vazut asa pana acum; faptul ca per ansamblu e curata, n-are zorzoane, stickere, antenute colorate si mai stiu eu ce porcarii. asta atat pe exterior cat si pe interior. sa-ti spun ce nu-mi place: banda aia izolatoare sau ce-o fi aia de pe faruri, n-are ce cauta acolo; banda metalizata de pe manere; faptul ca nu are turometru, asta nu-i rau neaparat, dar i-ar veni bine :); faptul ca spoilerul e cu plasa nevopsita, zici ca-i plasa de constructii; spoilerul pe spate care e inca nevopsit (sa zicem ca e in lucru, nu ca e un minus deocamdata); si ursuletii aia de pe parbriz, nu exagera, ca tinzi sa cazi in extrema cealalta... fara ei ar fi ideal :) |
3 Attachment(s)
scociul de pe faruri lam dat jos.o sa vopsesc si bara pe spate dar cand o sa iau pragurile.cred ca o sa mai dureze ceva timp.mai curand o sa scot toba si pe dreapta si sa imi iau niste capace cromate.sper sa va placa:-)
Quote:
sper sa va placa pozele.masina nu e inca gata.e in lucru |
f frumos. Te admir. ai gusturi bune :) tine-o tot asa... cel mai tare e ca nu arata ca altele... f bine bvo tie. am numai cuvinte de lauda. dupa ce pui pragurile sa dai TOT jos dp ea... orice beculetz in plus si orice abtzibild sa fie CLEAN. si dupa ce te reglezi cu banii ia-o pe partea cealalta ca sa zic asa... suspenzii roti frane si apoi motor. :) bafta
|
stiu ca e o investitie mare si ca banii nu se fac cu ciocanul, dar sa iei in considerare faptul ca o masina modificata dar fara jante de aluminiu este oricum, numai ok nu...
ar fi prima investitie majora si cea mai urgent de facut... |
De ce nu ii faci plasa neagra?... Cred ca os a dea bn!... ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:43. |
- Copyright 2026 4Tuning