![]() |
Re: Telefoane cu GPS
mersi , am instalat garmin xt cu road 2008 ,functioneaza perfect
|
la telefoane sunt paralel :)....dar nu este tarziu sa invat :)
cum stii daca telefonul are GPS incorporat? ce trebui sa scrie la specificatii? Multumesc |
gps incorporat
|
Salut am un N95 (normal) ce program Gps imi recomandati ??si procedura de instalare daca se poate sa imi spuneti in detaliu Pls Multumesc!!
|
avand in vedere ca ruleaza pe iel Symbian...incearca Garmin
|
AM un samsung s5600....am citit k ar avea gps...ce pot face sa il activez ?
|
da are.instaleaza un soft de navigatie....si vezi atunci
|
Quote:
dar nu e gratis... europa de est e vreo 80 de euro de pe site. dar am inteles ca merita... e printre cele mai bune softuri gps din lume, mai ales la nivel de europa (asta daca circuli pe continent). doar ca nu stiu cata atentie au dat hartii romaniei. |
Alex E30 io unu recomand Garmin cu harta R.O.A.D 2009.
nu se compara cu alte harti.....am avut ocazia de a o testa la munte.sincer am ramas iumit .....cunostea si traseele marcate. Numai bine |
Quote:
poti sa-mi spui cum se comporta in oras? te baga pe sens interzis, sau pe alei fara ierire, nu gaseste adrese... nimic de genul asta? stiu ca astea erau probleme des intalnite pentru alte softuri cu harta romaniei... |
da este cea mai buna si cea mai detaliata din cate am incercat pana acum.
rateuri nu a dat decat o singura data ....a pus sageata putin pe langa drum...dar pt un interval de 2-3 sec. nu am avut probleme cu interzisurile sau infundaturi.....si la adrese am gasit tot ce cautam. adevarul este ca softul este cam ne finisat...........dar de...mai bine mai brut si sa nu am probleme decat frumos si cu rateuri. |
Quote:
ar fi ideal... |
IGO pe Iphone 3GS ... merge incredibil de bine !
|
nu @superbock hartile Garmin nu pot fi folosite decat de softurile Garmin
|
Salut ! Am vazut la cineva un soft tot pe telefon , in care trebuia introdus nr de tel al unei persoane si acesta te localiza , prin GPS telefonului ... stie cineva programe asemantoare ? Care merg pe telefon cu symbian :) sau nume , ceva ...
Imi cer scuze daca nu postez unde trebuie :) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:27. |
- Copyright 2026 4Tuning