Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Noul audi A4 cu aer de A5 (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/49907-noul-audi-a4-aer-a5.html)

22VIN 25-09-07 18:53

Re: Noul audi A4 cu aer de A5

bloodfart ti-as zice sa citesti semnatura lui COP si sa stii ca masina nu e stock...

AlliedComposites 25-09-07 19:02

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1118155)
hai ma adu-ti u masina aia fara directie aici si hai sa vedem... ce castiga? tt-ul cu 180cp sau neon-ul cu 400cp si posibilitate de rulare in drum drept?:)) pt ca o cursa nu inseamna o liniuta iar o masina nu inseamna ca este puternica daca dovedeste asa ceva numai in drum drept. si nu te uit cand ziceai cat de rahat e civic-ul... un ''amarat'' de civic cu 140cp pe un drum stil dealu negru/transfagarasan/valea oltului te lasa sa ii vezi doar numaru din spate.
si hai sa vedem. hai sa dam un pumn in bord la un a4 ca ncii pumnu nu te doare datorita materialelor folosite si a spumei de sub bord si hai sa dam la neon un pumn ca se si crapa si iti si pica butonelele de pe-acolo :))) daca mai sunt si d-alea stil american (nu stiu asa ca nu bag mana in foc) pe care sa scrie: WINDOW, WASH, WIPERS, MIRROR, POWER asa ca pt americanii ''destepti'' car enu stiu sa citeasca o inscriptie atunci esti cool frate ce sa mai
cand dodge o sa fie la nivelu unui audi a3 macar atunci te las sa vorbesti. pana atunci ia-te si tu de daewoo, de ssang yong sau alte aberatii de masini

Bai, tu speculezi si inventezi tot ce ai spus aici despre masina mea si alea americane... NU AI VAZUT IN VIATA TA AMARATA ASA CEVA, dar dai din gura mai rau ca o moara stricata.... DE UNDE NAIBA STI TU MA CUM IA CURBELE MASINA MEA???? BAZAT PE CE MA GENIULE??????? PE CE AI AUZIT TU?? PE CE SPUNE CLARKSON?? BAI FRAIERE, CLARKSON E UNU DIN FAVORITII MEI SI IL IUBESC LA NEBUNIE, DAR LA CAPITOLUL AMERICANE A FOST MEREU PE COMPLET ALTA PLANETA... MAI ALES ULTIMUL LUI FILM, CAND A LUAT UN MUSTANG DE BAZA SI TOT ZICEA CA E GT CU V8!!!! SAU CAND A FACUT CONCURS INTRE ARIEL ATOM SI DODGE RAM... ASTA E CONCURS CARE CHIPURILE ARATA CE E MAI BUN IN EUROPA CU CE E MAI BUN IN AMERICA MA????? DE CE NU PUNE UN FERRARI CONTRA UNUI VAN IN PIELEA MEA...

Stiti de ce exista aftermaket in aceasta lume?????? pentru ca sa imbunatatesti ce ti-a dat producatorul.... Si ghici ce??? Cum poti sa faci o dacie sa aiba tinuta de drum buna, si sa opreasca repede, asa poti sa faci la orice masina, chiar cu mult mai bine... Deci pentru tine si toti ceilalti care sunteti asa de informati incat nu mai aveti stare si trebuie sa ne ziceti si noua, masina mea are si coilovers, si sway bars, si strut bars, si cauciucuri late, si frane mari, deci daca aveti de gand sa fiti niste papagali in continuare, continuati cu idioteniile voastre despre cat de prost cotesc masinile americane...

SUNTETI NISTE BATUTI IN CAP!!!! masinile americane cand vin in europa de obicei vin cu suspensie mai buna... de ce? pentru ca in europa sunt trumuri mici si intortochiate... in america sunt largi si drepte, deci da, face sens sa-ti puna numai suspensie de baza, si daca tu vrei sa te simti ca in M3, iti pui tu ce suspensie vrei.... e atat de banal pentru orice om care cat de cat mai gandeste singur, nu doar repeta ca bou tot ce a auzit de la altii, si majoritatea timpului eronat

AlliedComposites 25-09-07 19:10

Quote:

si hai sa vedem. hai sa dam un pumn in bord la un a4 ca ncii pumnu nu te doare datorita materialelor folosite si a spumei de sub bord si hai sa dam la neon un pumn ca se si crapa si iti si pica butonelele de pe-acolo :)))

hahahahaha SI ASTA am facut la viata mea... cand am busit neonul vechi din 95 care il aveam, am adunat niste prieteni, si cu bate si ciocane ne-am distrat cu caroseria nitel pana a fost timpul sa o duc la fier vechi... si cand dadeam cu dita mai ciocanu, deabia se indesa tabla... deci esti pe campi din nou... mi se rupe mie **** acuma ca sunt masini americane care se indoaie usor, ideea e ca tu HABAR N-AI si vorbesti din ****, ca toti fraierii ca tine

Quote:

daca mai sunt si d-alea stil american (nu stiu asa ca nu bag mana in foc) pe care sa scrie: WINDOW, WASH, WIPERS, MIRROR, POWER asa ca pt americanii ''destepti'' car enu stiu sa citeasca o inscriptie atunci esti cool frate ce sa mai

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA! Bravo Jeremy Clarkson esti haios, numai ca imi amintesc deja faza asta de cand ai folosit-o in Top Gear, deci nu trebuie sa te repeti Jeremy Clarkson :lol: :lol:

Se vede ca nu poti sa mai dai semn de nici un pic de obiectivitate si nu esti capabil sa judeci fiecare masina pentru calitatile ei... dupa tine, "ce se spune" e biblia, si ce-ti spun cunoscatorii adevarati e o mare tampenie si nu crezi... o sa ajungi departe

Quote:

cand dodge o sa fie la nivelu unui audi a3 macar atunci te las sa vorbesti. pana atunci ia-te si tu de daewoo, de ssang yong sau alte aberatii de masini

TU ma lasi pe mine sa vorbesc? cand iti *** o muie-n gura poate o sa-ti amintesti cine esti, si cu cine vorbesti

AlliedComposites 25-09-07 19:22

Quote:

Originally Posted by AR33COP (Post 1118157)
nu mai inteles.nu asemanator de rapid.mai rapid ca halogenul tau...asta era ideea.

baga niste cifre tata, si niste informatie...

cat face 0-100, viteza maxima, cat face pe 400m.... hai nu te oprii

AR33COP 25-09-07 19:24

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1118210)
baga niste cifre tata, si niste informatie...

cat face 0-100, viteza maxima, cat face pe 400m.... hai nu te oprii

am scris mai sus....nu-ti fie lene sa citesti.iti mai zic una.80-120 km/h 2,3 sec.e bun?

_anaconda_ 25-09-07 19:30

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1118092)
A3 = Golf
A4 = Jetta
A6 = Passat
A8 = Phaeton

:lol: :lol: :lol::lol:
De fapt e A8 cu Passat....:rolleyes2

AlliedComposites 25-09-07 19:34

Quote:

Originally Posted by AR33COP (Post 1118212)
am scris mai sus....nu-ti fie lene sa citesti.iti mai zic una.80-120 km/h 2,3 sec.e bun?

mai sus unde? ai scris doar ca e mai rapid decat halogenu meu :rolleyes2

cat despre 80-120 in 2,3 secunde, pot sa intreb cum ai ales tocmai asta si de unde sti atat de precis? nu e rau, dar nu e nimic spectaculos....

uitete aici.... un amic de-al meu local, cu exact aceleasi modificari ca mine (pentru ca S3 e atat de rapid incat aproape nici nu merita sa bagi si mai multa putere, desi multi fac asta normal).... uitate cat de repede ajunge la 280, si decide singur :)

http://videos.streetfire.net/video/7...30015edafc.htm

masinile normale scartaie cauciucurile in parte de jos a curbei de putere... SRT-ul, in partea de sus cand presiunea creste la maxim ;) mi-e mereu mi-a placut asta

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 1118221)
:lol: :lol: :lol::lol:
De fapt e A8 cu Passat....:rolleyes2

ok, o sa stiu data viitoare

_anaconda_ 25-09-07 19:42

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1118186)
hahahahaha SI ASTA am facut la viata mea... cand am busit neonul vechi din 95 care il aveam, am adunat niste prieteni, si cu bate si ciocane ne-am distrat cu caroseria nitel pana a fost timpul sa o duc la fier vechi... si cand dadeam cu dita mai ciocanu, deabia se indesa tabla... deci esti pe campi din nou... mi se rupe mie **** acuma ca sunt masini americane care se indoaie usor, ideea e ca tu HABAR N-AI si vorbesti din ****, ca toti fraierii ca tine

:lol: vorbesti din nou prostii!era vorba de interioarele super finisate si cu materiale de calitate ale masinilor americane(:rolleyes2 )...nu de caroserie.Si asta nu o chestie tocmai grozava sa nu se deformeze la impact caroseria,cum era la beculetul tau din 95...fiindca daca nu se deformeaza toata energia(probabil nu ai auzit de energie cinetica/potentiala ...) impactului o vei absorbi tu,si nu o sa`ti fie tocmai bine.De aia carbonul este excelent pentru asa ceva,dar si scump,fiindca se dezintegreaza,de aia la F1 folosesc asa ceva,si sunt extrem de sigure.De aceea masinile au zone de deformare controlata(cel putin la noi in europa),pt a absorbi cat mai mult din aceea energie...si probabil nu stiai ca aluminiul absoarbe mai multa energie/kg decat otelul,dar cine stie,poate iti doreai o masina din otel sa nu se indoaie:lol:
Eu nu m`am adresat cu idiotule,boule,etc cum faci u cu ceilalti de pe forum,imi era foarte simplu,dar nu ma cert cu orice retardat de pe forum,aici ar trebui sa se poarte discutii fara injurii aduse...asa ca mai bine scapi de vocabularul asta,si inca nu e tarziu sa primesti educatie,inscriete la niste cursuri:lol:

22VIN 25-09-07 19:44

Quote:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA! Bravo Jeremy Clarkson esti haios, numai ca imi amintesc deja faza asta de cand ai folosit-o in Top Gear, deci nu trebuie sa te repeti Jeremy Clarkson :lol: :lol:

Se vede ca nu poti sa mai dai semn de nici un pic de obiectivitate si nu esti capabil sa judeci fiecare masina pentru calitatile ei... dupa tine, "ce se spune" e biblia, si ce-ti spun cunoscatorii adevarati e o mare tampenie si nu crezi... o sa ajungi departe

TU ma lasi pe mine sa vorbesc? cand iti *** o muie-n gura poate o sa-ti amintesti cine esti, si cu cine vorbesti

ba papagalule. n-am zis de ce tabla ai ca asa iau un wartburg si iti fac neonu pardaf cand io imi stramb doar aripa:))
mai esti si prost:))
ai fost de acord cu: a8 e cu passat:)))))))
in primu rand tu ai scris passat cu a6... ai intrat vreodata in ambele? passat e undeva intre a4 si a6. si cat de prost sa fii sa crezi ca a8 e cu passat?:))) aolo.. ma rog.. sa vedem ce zice si un admin de limbaju tau frumos

AlliedComposites 25-09-07 19:46

uite, pun si al doilea video care-mi place mult de la tipu asta, pentru cateva motive:

http://videos.streetfire.net/video/4...1900061d3f.htm

1- suna ca un avion cu reactie, si iubesc asta la nebunie... cred ca si cei mai mari critici o sa fie de acord ca suna bine
2- sa dau un exemplu cat de lungi si drepte sunt drumurile aici, ca sa vedeti de ce orice masina aici, si cu cea mai varza suspensie, nu are probleme
3- pt ca masina argintie din film e a unui roman, si pentru ca masinile astea sunt destul de po****re cu romanii, care veniti din europa si stiind standardele de acolo tot prefera SRT-ul... va zic ca nu mi-e rusine, ca mai toti zic ca in afara de SRT nu s-ar atinge de vreo masina americana, dar ideea e ca FIECARE masina trebuie evaluata individual si la rece, fara idei preconcepute....

Bogdan_mb 25-09-07 19:47

Quote:

Originally Posted by AR33COP (Post 1104238)
frumos A4 asta nou.oare de ce le schimba astia de la audi asa repede a4 astea?

asta am vrut sa zic si eu, adevarul ca schimbarile dese fac masinile sa se devalorizeze mai repede.

Quote:

dupa tine, "ce se spune" e biblia, si ce-ti spun cunoscatorii adevarati e o mare tampenie si nu crezi... o sa ajungi departe

si care sunt cunoscatorii ? tu ? :rolleyes2

AlliedComposites 25-09-07 19:50

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1118248)
ba papagalule. n-am zis de ce tabla ai ca asa iau un wartburg si iti fac neonu pardaf cand io imi stramb doar aripa:))
mai esti si prost:))
ai fost de acord cu: a8 e cu passat:)))))))
in primu rand tu ai scris passat cu a6... ai intrat vreodata in ambele? passat e undeva intre a4 si a6. si cat de prost sa fii sa crezi ca a8 e cu passat?:)))

ok am gresit, am citit BOT in loc de bord, si am crezut ca te referi la cat de moi si indoibile sunt masinile americane... si ai dreptate, uitate la corvette de exemplu...

care e faza cu A8 e passat? eu am zis ca phaeton, sau care naiba e bestia aia de vw.... dupa a venit anaconda care pana acuma s-a dat geniu si voi ati fost de acord cu el, asa ca am zis FIE CUM O ZICE EL, si gata... deci prostu e tot el ca m-a corectat... deci de ce nu te duci matalutza sa-i raspunzi la raspunsul lui....

AlliedComposites 25-09-07 19:53

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 1118258)
si care sunt cunoscatorii ? tu ? :rolleyes2

da scumpete... nu ma dau cunoscator in toate, dar sunt toba la o buna parte pentru ca mai particip si la "orele" de practica, nu numai la teorie si speculatie pe internet

_anaconda_ 25-09-07 19:55

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 1118258)
asta am vrut sa zic si eu, adevarul ca schimbarile dese fac masinile sa se devalorizeze mai repede.

Asta o schimba fiindca modelul care este inlocuit este mai mult un facelift pronuntat,nu este foarte diferit de a4 cum are sfw.Si acum a scos mercul C,care este foarte competitiv,a4 nu mai era 'la inaltime' sa zicem asa,si noul a4 o sa foloseasca platforma de a5(de fapt a5 are platforma de a4....nvm)si motorul nu o sa mai fie 'in faruri' cum s`a mai spus pe forum:)),un alt +.Una peste alta ceva cu totul nou...;)

AlliedComposites 25-09-07 19:59

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 1118244)
Si asta nu o chestie tocmai grozava sa nu se deformeze la impact caroseria,cum era la beculetul tau din 95...fiindca daca nu se deformeaza toata energia(probabil nu ai auzit de energie cinetica/potentiala ...) impactului o vei absorbi tu,si nu o sa`ti fie tocmai bine.De aia carbonul este excelent pentru asa ceva,dar si scump,fiindca se dezintegreaza,de aia la F1 folosesc asa ceva,si sunt extrem de sigure.De aceea masinile au zone de deformare controlata(cel putin la noi in europa),pt a absorbi cat mai mult din aceea energie...

nu mai exagera la extrem... nu am zis ca nu se indoia, ca doar e ciocan si intra-n tabla.. era un exemplu, nu pot sa-ti descriu absolut tot, inclusiv cat de mult se indoia... ideea era doar ca nu se indoaie imediat cum te lasi cu mana nitel pe ea, atat si nimic mai mult...

si mersi de chestia cu carbonu, dar aminteste-ti ca vorbesti cu unu care lucreaza cu carbon zi de zi de aproape doi ani... nu zic ca-s mare scula, doar ca stiu deja despre ce vorbesti, nu-mi trebuie explicatii lungi... dar cum spuneam... voi cu teoria, eu cu practica....

All times are GMT +2. The time now is 06:03.

- Copyright 2026 4Tuning