Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   tunatele din oradea!!! (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/4988-tunatele-oradea.html)

Andre3y 12-04-06 15:10

Re: tunatele din oradea!!!

Uitate soundidentityhifi o masina frumoasa:arrow:

Ciky 12-04-06 19:43

tu trebuie sa decizi nea' laci,shi nimeni altcineva,pt. ca tzie tre' sa-tzi placa!

horguemtuning 12-04-06 22:15

Quote:

Originally Posted by Mihaitza_tdi
Laguna arata super!!! era intr-o seara in cantemir la semafoare mama' cum o plecat de la semafor!! super suna esapamentul!!! Felicitari proprietarului!!:)

Inseamna ca nu-s degeaba prost ca i-am dimensionat bine tobele !

horguemtuning 12-04-06 22:20

Quote:

Originally Posted by Ciky
tu trebuie sa decizi nea' laci,shi nimeni altcineva,pt. ca tzie tre' sa-tzi placa!

mai pun un covor de baie , montez in scaune o buda ca oricum e copt podul pedalier, acum imi face tinichigeria, pe schimbator bag un pamatuf de spalat WC , dar cu maner cromat doar tuning sa fie si apoi pot sa zic ca ma c.... in ca Papucul ala, ca tot o gramada de fiare vechi mi-am luat dar macar asa bine imi ia jos grija de pe umeri ca ma si usurez in el !

Ciky 14-04-06 20:03

:):):):)):):))))):)

Andre3y 15-04-06 07:37

6 Attachment(s)
Uitate soundidentityhifi o masina frumoasa...:lol:

SoundIdentity 15-04-06 16:20

mersi man!!!!!acu ma straduiesc sa o reansamblez ca iarna asta l-am parasit un pic...l-am inselaT cu un g 2 gti si tare drag mi si ala...

Ciky 16-04-06 17:35

1 Attachment(s)
da de asta ce zicetzi?

valib 16-04-06 18:01

nu'i rau:)
nenea...da nu ai probleme ca nu ai numar pe fata?
eu la pejo` l-am pierdut de n ori, si de vreo 10ori am fost oprit ca de ce nu am numar, de 2ori am luat si amenda pe asta(amandoua amenzile in municipiul oradea, desi eram cu nepoata sefului politiei)

SoundIdentity 18-04-06 01:53

Quote:

Originally Posted by valib
nu'i rau:)
nenea...da nu ai probleme ca nu ai numar pe fata?
eu la pejo` l-am pierdut de n ori, si de vreo 10ori am fost oprit ca de ce nu am numar, de 2ori am luat si amenda pe asta(amandoua amenzile in municipiul oradea, desi eram cu nepoata sefului politiei)

am montat numarul deja aici in poza era in ansamblare finala.....aceasta va fi masina terror de sound.......demo car by ground zero!!!!sa speram ca va iesi bine!!

SoundIdentity 18-04-06 01:54

Quote:

Originally Posted by Ciky
da de asta ce zicetzi?

koszi draga!!!

lynxtuning 19-04-06 17:15

gulas, daca nu pui jante de la lynxtuning.ro pe golf e neterminat forever

SoundIdentity 19-04-06 19:13

Quote:

Originally Posted by lynxtuning
gulas, daca nu pui jante de la lynxtuning.ro pe golf e neterminat forever

mai paprika!!!!!!nu ai genti pe placu meu ...stii de alea 9 j late si cu bordura mare....ai genti frumoase dar nu late si bordurate!!!!!sorry....borbetu e ok 225 45 16 9j si de o palma bordura ....asa ceva nu vazui tu :) :) :) :) :)ale tale la 7 j sunt universale daca este o aripa mai iesita in afara tre distantiere la greu mai bine o janta lata si e stas nu??????

horguemtuning 19-04-06 22:27

mai de unde pm stiu eu golful asta 2 rosu cu negru ?

SoundIdentity 19-04-06 23:23

Quote:

Originally Posted by horguemtuning
mai de unde pm stiu eu golful asta 2 rosu cu negru ?

bai tzarane asta e a meu ....sa mor de nu uitete ce luciu are in poza asta nici live nu arata asa :):):)

All times are GMT +2. The time now is 03:08.

- Copyright 2026 4Tuning