![]() |
Re: E30 - magnat VTM
3 Attachment(s)
sal!
gata garnitura....mormaie ursu iara. Si dupa ce am curatat aprinderea parca trage mai bine. Poze cu ursul inainte si dupa operatie. sal! |
1 Attachment(s)
Frumoasa masina...hope you don`t mind :)
|
Quote:
sunt curios cine a mai observat Bafta cu masina!;) |
sal!
da, 172 de cai si o pisicuta :)) . mersi mult arctic pentru background :D , foarte fain facut :). |
npc }{
daca mai ai poze...le pui aici..sau pm...id de mess : zaha.bogdan ! |
sal!
o sa pun maine nishte poze cu bratul fata dreapta, suportul motor, aripa si pragul lateral sifonate rau :( ...poate le indrepti in corel, sau photoshop. din pacate ursul s-a urcat pe-o bordura acum 2 ore, si la prima vedere bratul este zob, suportul motor rupt, aripa la fel, si o sa vad maine daca are si altceva. vai si cum tragea dupa ce i-am facut aprinderea .grrrr :( |
Imi pare rau sa aud ca ai avut evenimente neplacute. :sad::sad::cry: Sper ca tu nu ai patit nimic!
|
sal!
n-am nimic.....dar ursu e schiop acum :( |
Ce s-a intamplat boss? :(
|
lipsa servo-directie+volan mic....... dar n-o sa mai fie probleme pt ca am comandat servo-directie.Asadar daca vin piesele la timp, saptamana viitoare ursul va avea servodirectie. Oare merita sa iau un brat folosit ? cat o fi unul ? sal!
|
nasol moment...
|
Quote:
|
pe mine m-a costat in jur de 500 ron, complet...dar inca nush daca e ok, nu l-am probat
|
Quote:
|
pe exterior arata bine man......conteaza daca pierde lichid sau nu si daca are joc, iar asta numai in mers se vede
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
- Copyright 2026 4Tuning