Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tg-Jiu (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu.html)
-   -   VTM Ranca 2007 (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu/49139-vtm-ranca-2007-a.html)

Gabi 05-09-08 17:54

Re: VTM Ranca 2007

Ştiu că Marius se inscrisese şi mă gāndeam că despre el vorbeşti. Anyway, cred... sper să vin şi eu duminică :roll:

lowrider.STi 05-09-08 18:26

prezent si eu duminica :D o sa pun niste poze aici

bobby_gsi2 05-09-08 22:52

Ne vedem acolo.....Gabi sa dai si tu un semn sa stam si noi de vb la o tuica daca vii, eu plec de maine.

confuzzling 06-09-08 17:27

mai vine cineva maine ?

cosminCOX 06-09-08 20:23

Quote:

Originally Posted by confuzzling (Post 1734166)
tocmai ce am venit....nush ce sa zic...a fost frumos dar aia cu "herghelia" sub capota nu prea s-au dat la ele...doar asa de distractie...in alea mici ce mai dadeau pilotii....un opel astra d-ala vechi, verde, a intrat cu el in sant acolo unde sta lumea pe dealu ala, in curba ai periculoasa....
cel mai frumos si cel mai tare a fost un baietas cu un renault megane 2usi....foarte tare...sper sa ajung si duminica, am inteles ca atunci e frumos frumos...
PS: 2audi RS4...frumoase si puternice da nu s-au dat la ele deloc....

MAI CONFUZZLING,mai frate nu stiu ce zici tu da audi RS4 alea de nu sau dat la ele de loc unu dintre el mai exact al lui heinz a doborat recordu stabilit anu trecut de hora ori nu ai habar ori te joci la jocuri.daca nu ti au placut ca nu au facut derapaje sau ca nu au intrat cu 200 ca asa banuiesc ca ti ar place prin viraje asta nu inseamna ca oameni nu sau dat la ele in vtm se merge mai curat pt nivelul ridicat al rampei orice derapaj punand in plus o secunda la timp te invat eu ce trebuie sa urmaresti iesirea din viraj sa fie cat mai puternica,in viraj trasa aleasa cat mai putine corectari si inainte de viraj franarea cat si punctul de incepere al franarii sa fie pe cat posibil mai aproape de viraj pe cat posibil adik sa permita incadrarea automobilului si eu mai cred ca afirmi asa pt ca te astepti sa fie rapide ori in turatie mare ori schimburile de viteze pe cand un v 6 sau v 8 chiar daca ajunge prin 7000 de turatii tot linistit se va auzi cea ce un necunoscator va sustine ca nu merge sau e slaba masina dar credem ca daca ai vedea acul vitezometrului teai speria iar la celalalte de multe ori au un abreiaj dur greoi si necesita apasarea pedalei pana la fund cu un efort maxim sau cutia nu permite asta.Si daca vrei sa vb de cineva iti spun eu un om care a tras de masina la maxim ce putea este vb de clio cel alb emet james sau ceva de genu nu stiu cum se scrie numele exact formidabil si timpul si el si masina sa zicem iar ca masina as prefera mai repede sa vb de peugeotul lui marian valcu galben verde formidabil ma uns
compresor tare rau pe cand meganu nu a scos decat o secunda mai bine decat cel al lui marius.pe viitor nu mai pune comenturi cand vii asa batut de soare pt ca sa spui de o masina ca a mers slab cand doboara un record de timp e jenant mai vezi duminica cu alti ochii si mai vedem care cum merg

confuzzling 06-09-08 21:21

Quote:

Originally Posted by cosminCOX (Post 1736210)
MAI CONFUZZLING,mai frate nu stiu ce zici tu da audi RS4 ............................ cu alti ochii si mai vedem care cum merg

usor frate usor....eu vorbeam si eu de locu unde sta toata lumea si vede toata lumea....doar acolo m-am referit, nu cum au mers ei pe restu traseului...si nu m-am apucat sa iau fiecare masina in parte la fiecara cursa...am zis in mare...nu stiu ce timp au scos ei si nu ma intereseaza...spun si eu ce am vazut si spun in mare !

GTXR 07-09-08 00:45

ceva poze?

confuzzling 07-09-08 01:44

n-am avut cu ce :D

lowrider.STi 07-09-08 20:45

am eu poze de astazi...la scot..si daca netul nu va fi $#^$% ,cum e in ultima vreme...le pun :D

lowrider.STi 07-09-08 21:59

39 Attachment(s)
parampam :>
nu sunt toate...nu am mai avut trepied..si unele au iesit mai urat...
sper sa va placa..

cine a mai fost azi..ceva pareri?

confuzzling 08-09-08 00:45

Quote:

Originally Posted by lowrider.STi (Post 1738023)

cine a mai fost azi..ceva pareri?

la fel ca vineri, baiatu cu meganu, FANU, a mers foarte frumos...n-am ce zice...pacat de omu ala cu citroenu C2. l-am vazut pe platforma deformat rau...pacat, vineri se daduse foarte bine....
mai in mare asa, cam toti au mers frumos, toti au tras tare acum pe sfarsit....
nu stiu ce a patit baiatu ala cu mitsubishi evo 6 (23 nr de pe masina). stii lowrider ca in ultima curba cand sa iese din ea a tras pe stanga si nu a mai plecat decat atunci cand au coborat toti in jos. :sad:

lowrider.STi 08-09-08 01:04

mi-a placut si mie de cel cu megane...mi-a placut si de rusu cu golful tdi...singurul pe motorina si s-a clasat pe 5 la final...
iarasi mi-a placut clio ala al englezului..ce sa mai zic de grollner cu rs4...i-a rupt pe toti...2:54 parca a scos...si ponta care era sa ia shantzu la ultima coborare :))
c2 nu l-am vazut..iar cel cu evo am inteles ca a avut ceva pe la cutie nu stiu exact

Scroogie 08-09-08 10:49

la ultima urcare daniel onoriu cu evo6 nr.41 a tras stanga in cruba si asteptat sa coboare toti pt. ca i-a sarit busonul de la rezorvorul de beznina si era imposibil sa stai in masina aia, mare pacat ca avea sanse la locul 2.

confuzzling 08-09-08 14:22

Quote:

Originally Posted by Scroogie (Post 1738948)
la ultima urcare daniel onoriu cu evo6 nr.41 a tras stanga in cruba si asteptat sa coboare toti pt. ca i-a sarit busonul de la rezorvorul de beznina si era imposibil sa stai in masina aia, mare pacat ca avea sanse la locul 2.

nu cred ca vorbesti despre ce vorbesc si eu....nici nu il cheama asa pe omu ala, il cheama Nistoran, nici nu are nr licenta 41, are 23 si daca nu ma insel (la cat m-a batut soarele in cap poate gresesc) nu la ultima urcare s-a intamplat chestia asta, la penultima...

Scroogie 08-09-08 14:53

69 Attachment(s)
hai ca pusai si eu niste poze.

All times are GMT +2. The time now is 20:50.

- Copyright 2026 4Tuning