![]() |
Re: VTM Ranca 2007
Ştiu că Marius se inscrisese şi mă gāndeam că despre el vorbeşti. Anyway, cred... sper să vin şi eu duminică :roll:
|
prezent si eu duminica :D o sa pun niste poze aici
|
Ne vedem acolo.....Gabi sa dai si tu un semn sa stam si noi de vb la o tuica daca vii, eu plec de maine.
|
mai vine cineva maine ?
|
Quote:
compresor tare rau pe cand meganu nu a scos decat o secunda mai bine decat cel al lui marius.pe viitor nu mai pune comenturi cand vii asa batut de soare pt ca sa spui de o masina ca a mers slab cand doboara un record de timp e jenant mai vezi duminica cu alti ochii si mai vedem care cum merg |
Quote:
|
ceva poze?
|
n-am avut cu ce :D
|
am eu poze de astazi...la scot..si daca netul nu va fi $#^$% ,cum e in ultima vreme...le pun :D
|
39 Attachment(s)
parampam :>
nu sunt toate...nu am mai avut trepied..si unele au iesit mai urat... sper sa va placa.. cine a mai fost azi..ceva pareri? |
Quote:
mai in mare asa, cam toti au mers frumos, toti au tras tare acum pe sfarsit.... nu stiu ce a patit baiatu ala cu mitsubishi evo 6 (23 nr de pe masina). stii lowrider ca in ultima curba cand sa iese din ea a tras pe stanga si nu a mai plecat decat atunci cand au coborat toti in jos. :sad: |
mi-a placut si mie de cel cu megane...mi-a placut si de rusu cu golful tdi...singurul pe motorina si s-a clasat pe 5 la final...
iarasi mi-a placut clio ala al englezului..ce sa mai zic de grollner cu rs4...i-a rupt pe toti...2:54 parca a scos...si ponta care era sa ia shantzu la ultima coborare :)) c2 nu l-am vazut..iar cel cu evo am inteles ca a avut ceva pe la cutie nu stiu exact |
la ultima urcare daniel onoriu cu evo6 nr.41 a tras stanga in cruba si asteptat sa coboare toti pt. ca i-a sarit busonul de la rezorvorul de beznina si era imposibil sa stai in masina aia, mare pacat ca avea sanse la locul 2.
|
Quote:
|
69 Attachment(s)
hai ca pusai si eu niste poze.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:50. |
- Copyright 2026 4Tuning