![]() |
Re: Cielo TL 33 CTL
Quote:
eu am inlocuit la dacia mea veche, chitul cu silicon de care iti zic, doar ca e f greu de modelat... cand e moale, e f lipicios si pastos... asa ca ai grija sa nu pui f mult cand lipesti pe acolo. la chit, de asemenea, sa nu pui mult intaritor. citesti bine instructiunile si intrebi la magazin... daca e prea mult ti se intareste aiurea, daca e prea putin ramane moale. |
...sper sa`mi iasa ceva k lumea....:)akm sa vedem...sper sa fie o surpriza:D
p.s. scuze de offtopic,webchatos :( |
Da e dificil cu chitul ala.Am muncit aiurea vre-o 2 zile la bara spate a mea pentru ca nu nimeream concentratia care trebuia de intaritor.Asa ca ai grija cat pui ca se intareste foarte repede!!!
|
el are portiuni mici... nu e nevoie sa foloseasca mult. sa faca cate putin, macar daca il strica, sa strice putin.
|
Au venit inelele de la MaTzA...super bine lucrate!Ma apuc de montaj..Sper sa reusesc.
|
Quote:
|
Uraaaa!Am reusit dupa 4 ore de munca sa montez angels...Din pacate poze maine ca nu am aparat acum!Sunt dementiale..!!! :)
|
Ai reusit sa desfaci sticla ??? cu ce ?:D Btw azi ma duc sa imi iau stopurile alea despre care ti-am vb si o sa le fac o poza sa vezi cum da pe masina .
|
gata ma le cumperi?
|
Le cumpar pi ....mamii lor ca era inchis acu knd am plekt de la munca maine dimineatza ...Web scz de offtopic
|
4 Attachment(s)
da,s-au desfacut cam greu dar a mers!!!Poze,cu ele aprinse inca nu am...
|
Arata super masinutza ta :) asteptam pozele "de noapte", cu angels-urile aprinse.
p.s: cu farurile alea cu lupa, pe negru, o sa dea si mai bine ;) |
8 Attachment(s)
Multumesc Geo...mai are nevoie de mici chitibusuri totusi!Am facut poze si cu ele aprinse si am profitat de noapte si am facut si cu bordul poze!!!Sper sa va placa :) !
|
arata super :D
de ce mai ai nevoie? tu luminile de la bord cum ti le-ai facut? cu led sau ai scos caciulitele alea verzi de pe becuri? si acele cum le-ai facut rosii? :D |
Zextar Geo... :) !Sunt manunchiuri de leduri cu rezistenta puse in soclul becului original.Iar la ace sunt leduri mici tip SMD care sunt bagate exact lang ac!Sper sa fi inteles ceva.. :)
De facut mai sunt multe...in primul rand retusarea barilor dupa un drum de munte si o iarna grea,apoi trebuie sa o vopsesc,a inceput sa scartaie rau pe la usi la drum accidentat..si mai sunt dar astea sunt cele mai importante!!!Si bineinteles o cotiera de espero,bara stabilizatoare de nexia.. :) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning