Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   cateva pareri despre TICO se poate ?! (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/48696-cateva-pareri-tico-poate.html)

sergiuhusca 28-08-07 16:20

Re: cateva pareri despre TICO se poate ?!

Nici eu nu vad nici o diferenta intre cele doua poze!

ven`u 28-08-07 17:10

da momo e.... una e cu blitz si una fara ... sunt facute la petrom .. nu sunt asa reusite ... !!

Alex2see ... le am si acum floricelele ma :)

Cmd-ule ... mi le dai tu gratis daca vin pe la tine pe acasa ?!:)

ven`u 28-08-07 17:11

ete alex2see ... ca am si floricelele :D

ven`u 28-08-07 17:12

1 Attachment(s)
sorry ...
ete alex2see ca am si floricelele :D:)

Vibe 28-08-07 19:53

n o c o m m e n t

tre 28-08-07 21:31

n-aveau folie simpla?

ven`u 29-08-07 10:21

ce folie tre !?

GiGiCarbiT 30-08-07 09:35

Tiam Vazut si eu masina ieri...era intr`o parcare pe la Hale...Frate inainte sa ceri ideei "cum sa o fac" "ce sa ii fac" apucate si da banda izoliera jos de pe faruri...floricelele de pe masina..de pe tapiterie.....si ar mai fii ceva.....scoate frate toate chestile alea care atarna prin masina "camionagiu style" ca e urat...ai 7 kg de maimutoaie si braduti de oglinda....am avut o parere foarte aiurea....sincer...e urat..dale jos..ca esti baietel..nu fetita...sau poate...?Hmmm

ven`u 30-08-07 10:55

carbit ... proprietarul in acte este o fata(prietena mea) deaia arata cam asa !!! colantu ala de pe faruri il dau jos cand o sa am ploape originale .. sau pana am sa las capota mai jos ... pana atunci .. io zic ca da bine si asa ..!!Merci de sfaturi oricum

feryboy 30-08-07 11:27

3 Attachment(s)
ti-am vazut si eu autoturismul prin oras acum cateva seri...sincer dupa 6 pagini de sfaturi nu trebuia sa mai arate asa
DA...se poate---dupa cum vezi mai jos
NU...nu cu beculete,banda izoliera,floricele,maimutoi...etc
tuning-ul nu e obligatoriu

ven`u 30-08-07 11:35

sunt constient feryboy ....dar cand o sa am vreo 2-3000 de euro si nu o sa am ce sa fac cu ei crede-ma ca am sa o fac poate mai frumos decat cea din constanta ... !! oricum va multumesc ca sunteti sinceri si imi spuneti parerile voastre ... dupa cum v-am mai spus parerile sunt impartite ...

Vibe 30-08-07 13:25

Quote:

Originally Posted by razvan24 (Post 1072437)
carbit ... proprietarul in acte este o fata(prietena mea) deaia arata cam asa !!! colantu ala de pe faruri il dau jos cand o sa am ploape originale .. sau pana am sa las capota mai jos ... pana atunci .. io zic ca da bine si asa ..!!Merci de sfaturi oricum

Aha.. de aceea cand am vazut masina ... razvan24... s-a dovedit a fi de fapt o persoana de sex feminin... si nu mai intelegeam nimic:):D

ven`u 30-08-07 13:27

djvibe ... nu ma... io sunt masculin :) inca mai sunt masculin :)) nu am trecut pe la ciomu ... :D ...

Vibe 30-08-07 13:31

pai si dc te bagi tu mai peste planurile fetei :D ... poate ei nu-i plac ideile tale de tuning... :)

ven`u 30-08-07 13:32

=)) ar fi chiar culmea:)) iti spun cu siguranta ca-i plac ... :):D
gata cu off-topic ca ne ia tngicu in serie :D

All times are GMT +2. The time now is 22:49.

- Copyright 2026 4Tuning