![]() |
Re: cateva pareri despre TICO se poate ?!
Nici eu nu vad nici o diferenta intre cele doua poze!
|
da momo e.... una e cu blitz si una fara ... sunt facute la petrom .. nu sunt asa reusite ... !!
Alex2see ... le am si acum floricelele ma :) Cmd-ule ... mi le dai tu gratis daca vin pe la tine pe acasa ?!:) |
ete alex2see ... ca am si floricelele :D
|
1 Attachment(s)
sorry ...
ete alex2see ca am si floricelele :D:) |
n o c o m m e n t
|
n-aveau folie simpla?
|
ce folie tre !?
|
Tiam Vazut si eu masina ieri...era intr`o parcare pe la Hale...Frate inainte sa ceri ideei "cum sa o fac" "ce sa ii fac" apucate si da banda izoliera jos de pe faruri...floricelele de pe masina..de pe tapiterie.....si ar mai fii ceva.....scoate frate toate chestile alea care atarna prin masina "camionagiu style" ca e urat...ai 7 kg de maimutoaie si braduti de oglinda....am avut o parere foarte aiurea....sincer...e urat..dale jos..ca esti baietel..nu fetita...sau poate...?Hmmm
|
carbit ... proprietarul in acte este o fata(prietena mea) deaia arata cam asa !!! colantu ala de pe faruri il dau jos cand o sa am ploape originale .. sau pana am sa las capota mai jos ... pana atunci .. io zic ca da bine si asa ..!!Merci de sfaturi oricum
|
3 Attachment(s)
ti-am vazut si eu autoturismul prin oras acum cateva seri...sincer dupa 6 pagini de sfaturi nu trebuia sa mai arate asa
DA...se poate---dupa cum vezi mai jos NU...nu cu beculete,banda izoliera,floricele,maimutoi...etc tuning-ul nu e obligatoriu |
sunt constient feryboy ....dar cand o sa am vreo 2-3000 de euro si nu o sa am ce sa fac cu ei crede-ma ca am sa o fac poate mai frumos decat cea din constanta ... !! oricum va multumesc ca sunteti sinceri si imi spuneti parerile voastre ... dupa cum v-am mai spus parerile sunt impartite ...
|
Quote:
Aha.. de aceea cand am vazut masina ... razvan24... s-a dovedit a fi de fapt o persoana de sex feminin... si nu mai intelegeam nimic:):D |
djvibe ... nu ma... io sunt masculin :) inca mai sunt masculin :)) nu am trecut pe la ciomu ... :D ...
|
pai si dc te bagi tu mai peste planurile fetei :D ... poate ei nu-i plac ideile tale de tuning... :)
|
=)) ar fi chiar culmea:)) iti spun cu siguranta ca-i plac ... :):D
gata cu off-topic ca ne ia tngicu in serie :D |
| All times are GMT +2. The time now is 22:49. |
- Copyright 2026 4Tuning