![]() |
Re: un posibil campion de viitor
Salut,felicitari pentru masina.Am citit cu interes topicul si am ramas uimit,transformarile au venit unele dupa altele si priveam pozele facute in garaj cu ea nefinisata,sperand ca pe pagina urmatoare a topic-ului sa gasesc rezultatul final,dar ne tii cu sufletul la gura :D nu mai divulgi nimic ;)
E un proiect ambitios si sper sa ai succes cu el,e de apreciat munca si daruirea depusa. P.s. renault-ul ala din primele poze tot al tau este?daca da,ce modificari i-ai mai adus:D,nu cred ca l-ai lasat asa:!: Numai bine, |
ON : superba masina, s-o sapanesti sanatos, succes
OFF: ce credeti despre audi coupe ca o masina de zii cu zii ( fiabilitate, daca se gasesc piese...etc) ? |
4 Attachment(s)
aproape gata
|
incredibil ce ai facut cu masina.....intradevar un tuning ciudat, cu care nu suntem obisnuiti dar pe de alta parte superb, parerea mea
tot respectul pentru curajul de a incepe un astfel de proiect si pentru ce ai reusit sa faci din masina....... |
Hai cu vazele alea odata :D
|
E o masina deosebita si sper sa ai doar noroc la ea si sa se faca drumurile odata sa si poti iesi cu ea
|
nu e urata masina, dar daca i-ai pune alte jante eu zic ca ar fii chiar ok si felicitari pt. munca si rabdarea depusa pt. acest proiect!
|
6 Attachment(s)
am mai facut una alta sper sa fie gata prin 11 sa pot iesi cu ia la concurs sa iau rasplata ptr cea ce am facut
|
Jantele vor ramane asa sau le vei da o culoare sau un polish?
|
da vor ramane astea dar le vopsesc in alb si vin pictate
|
foarte frumos....succes la concurs..si cat mai multe premii
|
Nu stiu cat este de frumoasa masina pt unii , dar ganditi-va doar cate ore trebuie sa iti sacrifici pt un proiect ca si asta.
Bafta in continuare. Foarte frumoasa masina. |
4 Attachment(s)
am duso ieri la lacuit. mai am ultima suta de metri si e gata . o scot in 11 la concurs. santeti si voi invitati in 11 la satu mare pe aeroport. ms de aprecieri si bafta si voua in continuare
|
Bafta la concurs
Tare as vrea sa vad masina live, poate cand ma voi duce in Romania cu masina voi avea sansa sa o vad... SUCCES ! |
8 Attachment(s)
e gata bibeloul meu
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:54. |
- Copyright 2026 4Tuning