![]() |
Re: Uite Ce Face Viteza : Loganuri Avariate
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
AR55HAM vezi ca ai scris acelasi text de 3 ori:lol: :!: ALTA DATA FII MAI ATENT :!:
|
IOI sorry...nu am vrut..nush de ce a aparut asa,dar rog un moderator sa stearga 2 dintre ele..mersi
|
parerea mea e ca la loganuri marea problema o constituie stabilitatea!!!!!!!!!!!!!!!
|
1 Attachment(s)
tico romania
|
problema voastra ii loganul in general.Cum se deschide un topic despre logan cum se gasesc 2-3 sa aduca injuri masini,chiar daca sunt total offtopic.Da na suntem romani nu poti cere mai multa cultura de unde nu este.Nu viteza este principalul factor al accidentelor.Oboseala,neatentia,inconstienta,alcoo lul is factori care produc cele mai multe accidente.Am vazut atatia inconstienti pe soselele patriei care te omoara si daca tu stai pe loc.In primul rand cred ca atentia sporita si putina constinta la volan ar scadea numarul accidentelor.
|
1 terminati cu cearta , astazi am mers cu loganu pe spre buzau si nu e cum credeam eu si cei care vb de stabilitate , etc ar trb sa il incerce si 2
vreau sa vb prin poze |
Quote:
|
1 Attachment(s)
printr-un sat de prin galati..
|
4 Attachment(s)
Quote:
Si ca sa fiu doar jumatate offtopic...astazi cand ma intorceam de la tara am vazut o masina arsa...(nush exact ce e ..poate stiti voi..banuiesc ca bentley) :( so sad |
eu cred ca e o versiune de la MERCEDES nustiu
|
da dar topicul se num loganuri avariate nu mercedesuri;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:38. |
- Copyright 2026 4Tuning