Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Uite Ce Face Viteza : Loganuri Avariate (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/48325-uite-viteza-loganuri-avariate.html)

dolb 06-09-07 18:37

Re: Uite Ce Face Viteza : Loganuri Avariate

Quote:

Originally Posted by fuzzy (Post 1083628)
"conducatorul auto nu poate fi denumit sofer dupa un anumit numar de km parcursi sau dupa cate autoturisme a condus, ci dupa experienta si invatamintele pe care si le-a insusit..."

este cea mai mare prostie sa denumesti un conducator auto dupa km parcursi sau experienta! exista conducatori cu exp de 25 de ani, cu miliarde de km parcursi care sunt ca niste femei care pun prima oara mana pe volan, si exista tineri de 18 ani care conduc extraordinar de bine! nu vreau sa ma dau mare, dar eu conduc mult mai prudent ( si totodata cu mai multa viteza ) decat tata! el RISCA ! eu nu, eu ii dau cand stiu ca pot, cand stiu ca am drum! cand simt masina ca vrea, TOTUL SE REZUMA LA TALENT !

Norby89 07-09-07 23:23

Quote:

Originally Posted by Stuey (Post 1083015)
Frate...stiu ca-ti iubesti masina.Dar daca omul vorbeste de loganul cu motor de 1.4, exista sanse sa-l faca un 1310.sincer.In al doilea rand, trebuie sa recunosti ca masina e instabila pe curbe la viteze pt ca are centrul de greutate sus in comparatie cu alte masini (nu vb de 1310...).Nu zic numai eu asta.Am prieteni cu logan, care, cu toate ca e masina lor de zi cu zi, recunosc defectele ei ;)

P.S : Loganul e tot Dacie ;)

Loganul e tot Dacie,dar nu mai e cum a fost Dacia inainte,nu compara 1310 cu Logan ca te faci de ras.compari tu masina de 500 euro cu una de 8000...serios?oricum e facut de Renault pe numele Dacia,pe spate scrie By Renault.motorul e Renault,cutia,interioru,cam tot..si nu exista sanse sa ma faca un 1310 NICIODATA!!!doar dak e modificat sau dracu mai stie ce motor pus pe el....btw. al meu e cat se poate de stabil in curbe,si urmeaza sa-i pun si suspensii sport si Tuning la motor....pun punct aici. by Renault:-P .

Norby89 07-09-07 23:24

Quote:

Frate...stiu ca-ti iubesti masina.Dar daca omul vorbeste de loganul cu motor de 1.4, exista sanse sa-l faca un 1310.sincer.In al doilea rand, trebuie sa recunosti ca masina e instabila pe curbe la viteze pt ca are centrul de greutate sus in comparatie cu alte masini (nu vb de 1310...).Nu zic numai eu asta.Am prieteni cu logan, care, cu toate ca e masina lor de zi cu zi, recunosc defectele ei ;)

Loganul e tot Dacie,dar nu mai e cum a fost Dacia inainte,nu compara 1310 cu Logan ca te faci de ras.compari tu masina de 500 euro cu una de 8000...serios?oricum e facut de Renault pe numele Dacia,pe spate scrie By Renault.motorul e Renault,cutia,interioru,cam tot..si nu exista sanse sa ma faca un 1310 NICIODATA!!!doar dak e modificat sau dracu mai stie ce motor pus pe el....btw. al meu e cat se poate de stabil in curbe,si urmeaza sa-i pun si suspensii sport si Tuning la motor....pun punct aici. by Renault:-P .

Norby89 07-09-07 23:24

Quote:

tomita 07-09-07 23:52

AR55HAM vezi ca ai scris acelasi text de 3 ori:lol: :!: ALTA DATA FII MAI ATENT :!:

Norby89 07-09-07 23:57

IOI sorry...nu am vrut..nush de ce a aparut asa,dar rog un moderator sa stearga 2 dintre ele..mersi

danutSZY 08-09-07 00:58

parerea mea e ca la loganuri marea problema o constituie stabilitatea!!!!!!!!!!!!!!!

Cypy... 08-09-07 01:03

1 Attachment(s)
tico romania

andy_wpo 08-09-07 03:27

problema voastra ii loganul in general.Cum se deschide un topic despre logan cum se gasesc 2-3 sa aduca injuri masini,chiar daca sunt total offtopic.Da na suntem romani nu poti cere mai multa cultura de unde nu este.Nu viteza este principalul factor al accidentelor.Oboseala,neatentia,inconstienta,alcoo lul is factori care produc cele mai multe accidente.Am vazut atatia inconstienti pe soselele patriei care te omoara si daca tu stai pe loc.In primul rand cred ca atentia sporita si putina constinta la volan ar scadea numarul accidentelor.

bo$$u 08-09-07 18:59

1 terminati cu cearta , astazi am mers cu loganu pe spre buzau si nu e cum credeam eu si cei care vb de stabilitate , etc ar trb sa il incerce si 2
vreau sa vb prin poze

dolb 10-09-07 09:14

Quote:

Originally Posted by bo$$u (Post 1089058)
1 terminati cu cearta , astazi am mers cu loganu pe spre buzau si nu e cum credeam eu si cei care vb de stabilitate , etc ar trb sa il incerce si 2
vreau sa vb prin poze

am condus si eu , si nu sunt de aceeasi parere! E VARZA LA STABILITATE! pe acelasi drum pe care eu cu masina mea intru in curbe cu 130-140, cu loganul mai mult de 100 nu poti ca altfel ai pus-o ! ;)

GL91ANB 10-09-07 09:29

1 Attachment(s)
printr-un sat de prin galati..

Stuey 10-09-07 18:07

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by AR55HAM (Post 1087852)

Imi dadeam si eu cu parerea...nu tre sa te superi.e o masina ok la banii aia.si eu era sa-mi iau logan (1.6 ...cam 12.000 euro...) dar am ales skoda.Asa k nu am nimic cu loganul.Fiecare alege ce-i place (in functie de banii pe care ii are)
Si ca sa fiu doar jumatate offtopic...astazi cand ma intorceam de la tara am vazut o masina arsa...(nush exact ce e ..poate stiti voi..banuiesc ca bentley) :( so sad

Cypy... 11-09-07 01:58

eu cred ca e o versiune de la MERCEDES nustiu

bo$$u 11-09-07 09:44

da dar topicul se num loganuri avariate nu mercedesuri;)

All times are GMT +2. The time now is 06:38.

- Copyright 2026 4Tuning