![]() |
Re: PROBLEME cu PC-ul
nush dc nu a aparut print-screenul :(
Upload of file failed. |
Momentan sunt niste probleme la forum si nu se poate uploada mai nimic.
Rabdare. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Buey faceti ceva cu situ asta orice poza as uploadao nu ma lasa sa fac upload!:evil: :cry:
|
Are cineva vreun program pentru monitor Asus vw192s? ofer ceva la schimb nu mi-a mers functia edit caci o foloseam!
|
Quote:
|
Am Nevoie De Ajutor!!! Va Rog
1 Attachment(s)
am instalat un antivirus ( norton 2006)...am scanat cu el ...am sters toti virusi....iar acum dupa ce am dat restart nu mai merge sa intru in partitiile calculatorului:rolleyes2...imi apare eroarea din poza. poate cineva sa ma ajute va rog!!!!!:?::?:
am dezinstalat antivirusul si tot la fel face. |
Re: Am Nevoie De Ajutor!!! Va Rog
incearca sa repari partitzia c: cu magic partition ,dak nu merge singuru lucru care il potzi face e format c:/ + install windows
|
Re: Am Nevoie De Ajutor!!! Va Rog
ms mult man dar nu merge nici asa :(
|
ce placa de baza imi recomandati ?
imi trebuie sa aiba sli , dd2 si sa fie .. buna .. acum am un combo de la asus p5vdc-x care e crap tare. ce recomadati ? nu vreau racheta , dar vreau ceva bun , stabil. |
MSI-urile sunt in general bune.
N-am auzit luume sa se vaite de ele. |
1 Attachment(s)
nu-mi mai apare "chestia" respectiva in stanga..mi s-a mai intamplat..da' n mai stiu ce solutie am gasit atunci..help? :d
|
Quote:
Quote:
in legatura cu acizitionarea unei placi de baza iti recomand cu caldura aBIT si DFI in 3 luni cat am lucrat asta vara la un mag de calculatoare nu am primit nici-una dintre aceste 2 marci in service....daca vrei ceva de buget mai restrans orienteaza-te pe clasa de mijloc de la asus, msi sau gigabyte. da-mi un pm daca vrei mai multe detalii! Sper ca sfaturile mele v-au fost de folos, bafta la toti!!! |
[QUOTE=CYBERBOB;1155760]din ce vad io in poza care ai atasat-o pare sa ai style xp instalat..din experienta iti zic ca programu asta...face mai mult rau decat bine, rar gasesti o versiune care sa nu iti darame windowsu recomandarea mea formateaza-ti partitia cu windows, si reinstaleaza-ti windosusu(foloseste un antivirus bun gen nod32 sau avg, si dezactiveza-ti windows update dupa ce ai instalat win), si incearca sa eviti folosirea de programe gen style xp, cursor xp...etc.
print screenu' e al unui coleg forumist, am marcat problema mea pe print screenu' lui,la mn a disparut, deci n aveam ce sa marchez. repet: mi-a disparut chestia aia din stanga :( |
Si nu ai nici o aplicatie instalata gen Vista Inspirat sau Style XP, sau TopThemesXP?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:33. |
- Copyright 2026 4Tuning