![]() |
Re: Al meu E30 3 2.5 12v Coupe ( wip )
Felicitari santose pt achizitie , sa ai grija de ea . Vad ca lumea asteapta numai lucruri bune din partea ta ;)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
il fac cacaniu perlat ca e masina veche .. : / ai vazut ce tare-i ursu lu cuzko ? :/ in fine, gusturi si gusturi |
acu 20 de minute m-am dat jos din tren (pana la anu sunt pieton) si sunt mort de obosela dar dupa ce am citit primu' tau post am ramas si am citit tot .. e bestial ursu .. succes in continuare
ontopic : eu zic albastru..dar fiecare cu gusturile lui .. |
corect :)
hai la somn ca e tarziu rau de tot :-p |
mai sunt vreo cativa ursi portocalii,2 stiu sigur,asa ca daca vrei sa faci ceva top,gaseste o culoare tare rau,o sa ma gandesc si eu la ceva in afara de alb si o sa-ti spun,sper sa nu fie prea tarziu:D
|
In primul rand vreau s t felicit santos ptr inteleapta alegere pe care ai facut-o ! nu am apucat sa-ti spun personal pe mess dar am dat click pe statusul tau si am ajuns aici .... am stat, am citit 6 pagini pline de opinii pro si contra culorilor alese de tine ... daca nu poti sa te decizi intre culori fa-le pe amandoua :P ....
parerea mea mea este k important e omul care conduce masina si cat de rea este ... iar k aspect ... parerea mea de fata .... portocaliu ... ne sare mai repede in oki ;)) inca odata felicitari !! si ai mare grija .. nu sunt 75 de calutzi ci 170 ...tentatii vor fi multe importante sunt LIMITELE ... presupun k ai auzit povestea asta de la toti prietenii dar stii k noi ne facem datoria :D PS : BlueEyes here ... -mi-era lene s m mai loghez cu useru meu .... |
1 Attachment(s)
Quote:
nu-i ft tare dar e ok... oricum nu cred k l-a vazut pentru ca nu l-am prezentat aici si va mai lua ceva timp pana il voi prezenta! (sper ca nu te deranjeaza ca am bagat o poza pt un mic preview) am uitat sa iti spun si tie o vorba pe care mi-a spus-o gsi-u cand mi-am luat ursul... "niciodata nu subestima tractiunea spate" ;) indiferent de culoarea pe care o alegi iti urez mult succes si sa vedem cum colaboram pe viitor cu nijde: e30 "tips & tricks" ;) bafta |
Quote:
|
Quote:
p.s. culoarea???!!!!....raz'u rulzz :D |
santos ...mai avem de lucrat la culoare:D:))
|
Quote:
ma gandeam.. la capota , plafon si portbagaj.. negru.. si jantele..negre cu buza portocalie.. sau invers,...avem in craiova .. un seat pe care asa l-a vopsit proprietarul..arata super.. |
Felicitari Santos! Ti-ai indeplinit o mica parte din vis! Sa o stapanesti sanatos fara probleme!
|
galben? :rolleyes2
|
dc nu o faci neagra ? cu absolut tot sa fie negru faruri , stopuri , geamuri , spitele de la jenti pana si pe parbriz sa ai folie:D
doar emblemele si buza de jenti sa fie de alta culoare , ar arata bine :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 07:44. |
- Copyright 2026 4Tuning