![]() |
Re: jante oltcit
din cate vad eu acolo sunt jentzi de aro 10
fuzetele de dacie normala iar daca tu esti posesorul unu oltcit RM sau RT da mereg acuma asteapta si parerile altora poate eu gresesc |
dar la celelalte d c nu s potrivesc? e prea mica distanta dintre prezoane sau ma insel? deshi eu as fi vrut sa o fac in 4 prezoane dar ma tenteaza jantele alea d aro
|
a...imi cer scuze ca pun atat d multe msg dar mai am o intrebare pt toata lumea: ar fi legal sa pun o cusca d protectie interioara?? ca din auzit s pare ca nu. ma rog...nu neaparat d protectie...mai mult d aspect...
|
habar nam...
|
[QUOTE=Pastylat;909856]dar la celelalte d c nu s potrivesc? e prea mica distanta dintre prezoane sau ma insel? deshi eu as fi vrut sa o fac in 4 prezoane dar ma tenteaza jantele alea d aro[/QUOTE
tu unde ai discurile de frana langa cutie sau la roata? |
bogadane vreau shi eu niste butuci daia sau niste flanse d RM t rog shi daca ai la c pret??
|
e_MAX l am langa cutie. d c?
|
Daca vrei, am eu jantele lui 4 u cu tot cu fuzte, le-am dat jos de pe olteansi n-am ce face cu ele.
|
darck_angel64 vreau shi eu niste poze cu jantele shi sami zici la cati bani t rog eu mult. uite id d mess: andreidanieli99
|
|
dami un nr d telefon
|
1 Attachment(s)
eu miam luat jante noi si arata cam asa saptamana voiitoare dau o fuga pana in craiova sami fac butucii am vb cu bodyspeed si a zis ca ma ajuta
dap te ajutam....:D super jante...;) ..last edit by bodyspeed |
cati banuti teau dus?arata bine oricum sunt frumoase rau. ...shi cu tot cu prezoane...marfa asha... sa l stapanesti sanatos ;)
|
Quote:
|
pai zimi intro zi cand n vedem sa vin fara mashina??:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:12. |
- Copyright 2026 4Tuning