![]() |
Re: HD-83-MAX sub constructzie
cam cati bani ai alocati acestui proiect?
|
cat se poate de mult..:D
costi ce mai zici ca faci...:rolleyes2 ai mai facut ceva..:rolleyes2 bafta in continuare |
salut costi, in ce stadiu mai e proiectul?
bafta maxima! |
costi nu se mai aude nimic? nici o poza nimic? ai abandonat proiectul?
|
9 Attachment(s)
nu nu nam abandonat nimic am ramas fara calc ca na mai vrut el sa mearga alarteieri lam luat mai exact vineri
si in tot timpu asta am lucrat la masina .................... si arata cam in felul asta a m reusit sai dau vopsea |
sper ca chestiile alea sunt viniluri...
|
speri gresit nu sunt viniluri
|
Quote:
sa faci niste poze..mai clare :D sa imi trimiti si mie ;) bafta costi..in continuare.. |
sant din Hunedoara , am trei buc si as vrea niste sfaturi mai adevarate multumesc anticipat
|
Quote:
pai sfaturi se pot da multe. dar sfaturi in legatura cu ce anume vrei? zi mai concret si o sa primesti ceva ajutor |
salut . ce sunt frate . chestiile alea care le-ai desenat pe masina? doar nu le lasi asa :lol:
|
se plictisea intr-o sambata si s-a gandit sa-si probeze talentul care l-a mostenit din strabunici....DESENUL!"chestiile" alea sunt niste tribale sau cel putin par a fi tribale si sunt super misto,iar sfatul meu este sa le lasi asa pt ca sunt prea bestiale!bafta in continuare!
|
lasa nene...la prima intalnire, o sa vin cu spray gri...si te scap eu de tribalele alea:):)
nici mie nu imi plac..dar nu te poti #@#@ in gusturile omului:) spor la treaba, si daca crezi ca te pot ajuta cu ceva...just let me know |
ma ce sa zic nu am mai vazut...poate spre final vor da bine...mie imi place...hai max ca incet incet le faci pe toate..
|
costi, nimic nou?:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:59. |
- Copyright 2026 4Tuning