![]() |
Re: Targu Neamt
Quote:
|
pacat ca a stricat politia toata distractia:(:(
|
Sal.......sun nou pe aci....pune.ti si voi intalnirile vinerea sau sambata pentru ca duminica lumea mai pleaca la faculta si de asta nu se strange lumea (doritori sunt). Bafta:-)
|
un raspuns la propunere daca se poate
|
Ai rabdare ca o sa-ti raspunda baietii cand intra pe net, ca nu toti sunt activi non-stop, app... nu ai voie sa faci dublu-post:)
|
Quote:
|
Si sambata seara ar fi bine..banuiesc:rolleyes2
|
sambata seara pe la 7-8 ar fi perfect daca s.ar putea
|
stabilim si sambata seara la 20:00 la stadion si sunt curios cati de la facultati o sa vina....cred ca tot cei care au fost pana acum putini....incercam si varianta asta...
|
Merita incercat..si vazut:D
|
E mult mai bine, sambata seara pentru intalniri.....dar e c-am greu cu galagia, k vine garda si eu am un pic de probleme cu ei!!...
Sambata asta nu o sa pot veni pentru ca lucrez, dar saptamana viitoare vin sigur k termin si TT-ul de facut pana atunci si poate mai vin si cativa baieti din Piatra.... |
De cand tot zici ca te duci la intalniri ca nu stiu ce, ca hai sa ne intalnim , si cand vine vorba , te dai lovit din orice directie, daca vorbesti asa aiurea nu o sa rezolvi niciodata treaba in tg neamt.
|
"Treaba" se va rezolva,dar in alt mod:D
|
Quote:
|
Quote:
Cu gura mare sunt altii, k daca nu insistam eu mai mult ca sa organizam si noi in Targu Neamt o intalnire saptamanala, nu se facea si poate asa o sa se tina si pe viitor!?!!.. P.S...Si ca sa mai fie si unii din prin Roman multumiti, saptamana viitoare TT-ul o sa iasa la asfalt si la multora o sa li se inchida gura!!..... |
| All times are GMT +2. The time now is 07:45. |
- Copyright 2026 4Tuning