![]() |
Re: Club Megane Classic
daca te referi la jante de tabla de logan nustiu daca merg sa le pui pe fatza pe spate merg de exemplu la mn am si eu un megane 1 cu spatele taiat si pe fatza nu pot pune jante de tabla de logan pt ca imi ating in etrier;)
|
Da, la jante de tabla ma refeream.
|
A montat cineva pe Megane Classic cauciucuri 185/65/15 in loc de 185/60/15? Din calcule reiese ca diferenta e prea mare si nu sunt compatibile. Totusi...
|
6 Attachment(s)
My Megane Classic!
An:2000 Motor:1.9 dTi 1870 cc Kw:72 Km:undeva aproape de 360000:rolleyes2 Masina este aproape stock.Are in plus folie si un eleron mic! Urmeza:Jante,filtru sport,angel eyes,bara fata si spate modificate,revopsiere cam tot ce e cromat pe ea o sa se transforme in negru mat,un interior bine lucrat,un sistem audio asupra caruia nu sunt foarte hotarat...si cam atat! Probleme:caut de o luna capul de planetara pe dreapta:sad: dinti spre planetara 23,dinti spre roata 30,Abs 44!cine are si nu are ce face cu el sa imi lase ceva pe privat!pret,telefon,orice... |
sa imi prezint si eu furia verde :))
An: 2002 Motor: 1.6 16v Kw: 79+ Km: 116000 Momentan masina este pe dreapta, asteapta supapele :D si restul pieselor..pana atunci numai bine ! |
Imi trebuie cutia de viteze pt un megane 1,6
ma ajuta cineva? sau un service mecanic ceva bun sa imi zica daca zgomotul se aude de acolo sau nu pls |
Stie cineva cam cat ar costa un set de saboti pt un megane clasic 1.6 16v din 2002
|
150 lei ..
|
Quote:
Si sti cumva de unde ii pot lua .? Ms frumos de raspuns. Raman dator |
Salutari ! sunt nou pe aici asa ca am si eu o intrebare ! Am un renault megane din 2002 hatchback cu 4 usi motor de 1.6 16 v 107cp si as vreai s aii pun niste jenti de 17 ce ziceti merg sau trb facute modificari la aripi ca sa nu atinga :?::?: Multumesc anticipat
|
Quote:
|
Quote:
|
Stie careva ce implica sa vopsesti masina in 2 culori .
Si cam ce ar trebuii la RAR. Daca nu ar implica prea multe ai faceo in 2 culori, ca am cateva zgarieturi pe capota adanci si ma streseaza . |
Quote:
|
multumesc o sa vad ce fac cred ca o sa pun de 16 mersi 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:42. |
- Copyright 2026 4Tuning