![]() |
Re: Top Speed cu bmw-urile voastre...
cutia chiar nu stiu de care si autoblocat nu am
ps:poate ami face si mie rost cineva?... |
Quote:
|
e30, 86, 2500 cc 96, 192 cp, 235 km/h
|
e30 din '90, 1.6i, 99 ponei,cutie automata, 150km/h incarcat shi mergea mai mult da am niste probleme cu suspensia pe spate,face balans shi mi-a fost putin frica sa o mai calc.. :D
|
e36 325i 230kmh. nu stiu cate ture dar imi dadea impresia ca era cam "blana"..nu cred ca se mai ducea mult.
|
318i hidramat(tiptronic)...mers pe manual.. 1:80km/h 2:120->130km/h 3:160->170 km/h si top speed...e limitata la 190...:(
|
Quote:
http://en.wikipedia.org/wiki/Gps#Error_sources La 230 km/h, 15 m se parcurg intr-un sfert de secunda - am mai multa incredere in eroarea unui vitezometru de bord (maximum 5-10 km/h) decat intr-un GPS de calitate medie sau slaba. Nu avem avioane si nici avionica unui aparat de zbor modern :p On topic: 230 km/h, cu Seat Leon FR 1.8T, viteza mentinuta pe mai multi kilometri. Cifra oficiala e 229 km/h, corectitudinea vitezometrului a fost testata inainte si dupa, cu presiunea corecta in anvelope. Un "destept" pretindea ca e imposibil sa fie indicata in bord viteza reala... ~Nautilus PS fiindca n-am BMW, nu intru in competitie cu nimeni si nici n-am interesul sa ma laud |
Quote:
|
stiu ca sunt off topic dar chiar nu stiu pe ce topic sa pun intrebarea...nu stiti cine e posesorul unui BMW E30 negru cu ceva paint albastru cred(ne`am "dat" acuma seara si nu prea am vazut ce culoare era paint`u :lol:) cu numere de MM(maramures)??
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
un f50 prinde cu 1-a 100...care este un supercar! nu vreau sa fiu rautacios ;), dar asta este parerea mea personala. |
Quote:
|
Quote:
Masinile "hidramate" au treptele foarte lungi asa ca nu cred ca minte. Urca la viteze mari in treptele inferioare dar nu au sprint. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:04. |
- Copyright 2026 4Tuning