![]() |
Re: Clubul nostru Pitestean reinvie
mai demult am facut o lista cu toti userii care se logheaza pe forum intra .. citesc dar atat.. doar cu cei din pitesti. daca faci un mic studiu asupra problemei o sa vezi ca sunt chiar neimaginat de multi. nu toti posteaza pe aici insa vad cand au loc intalnirile si vin acolo ce-i drept cu inca 2-3 prieteni si tot asa dar tot o comunitate formata la o intalnire stabilita aici pe 4tuning este
|
mihai, vom vorbi si vom mai incerca...e greu, dar cum d cateva luni bune ma duc in fiecare duminica la finante si se trang cam constant cativa poate sa iasa ceva calumea...trebuie un pic gandita treaba.
tre sa n mai vdm si noi dupa sesiunea asta... |
Quote:
multumesc pentru lamurire |
Eu stiu ca sesiunea a trecut :))
|
hahaa...sesiunea e la jumate la mine. am si sapt asta.
sau vrei tu neaparat sa grabim lucrurile? :P |
Quote:
intr-un fel are dreptate bobby . sesiunea a trecut . noi suntem in sesiunea aia mai speciala , aia pentru oamenii destepti :P |
pe la ce ora va intalniti duminica?
|
salut,ptr liniutelecde pe 13.09,in ce clasa ma incadrez eu cu un seat leon cupra r de 1,8l,209cp tractiune fata?mi seaplica coeficientul fwd de 0.95 si ajung la E?
|
Nu se aplica coeficienti, masina fiind turbo intra la turbate pana in 2000 cm3.Cel putin asa stiu ca s-au facut grupele data trecuta.
|
Pana la urma sunt liniute sambata sau nu ? chiar nu are nimeni o informatie oficiala ?
oricum , eu o sa vin doar spectator , ca talonul meu iese cel devreme luni ... inebunesc de nervi :) |
SUNT CURSE SAMBATA IN VECINATATEA UNIVERSITATII BRANCOVEANU. iNSCRIERILE INCEP LA 8:00. GRUPELE SUNT ACELEASI CA DATA TRECUTA. SUNT DOUA MANSE DE LINII SI DOUA DE INDEMANARE SI SE CUMULEAZA TIMPU`.
|
Salutare ahhh ce ma oftic ca nu pot sa ajung si yo sambata sper sa ninga sa nu mai aibe loc :P (cei care se duc sper sa filmati si sa postati filmuletzele) duminica aceasta am sa fiu si yo prezent la intalnire. Baftos!!!
|
Quote:
toata lumea se strange duminica la finante... dar cei care nu au fost trebuie sa stie ca sunt ''bisericute, bisericute'' ... sa nu se gandeasca ca se face vre'un cerc sau ceva si toti ''lauda'' vreo masina sau mai stiu eu ce... |
Quote:
o sa fac eu poze si o sa si filmez ... calitatea o sa fie bunicica ...atat cat poate sa scoata camera mea din cei 8 megapixeli .... cat despre duminica , eu muncesc ...si tot de noapte ...duminica viitoare sunt plecat la bucuresti ... pana mea ...dar promit ca in prima duminica libera vin si eu , ca sa nu mai zica lumea ca vorbesc in necunostinta de cauza |
daca doreste cineva pt sambata ''numere de competitie'' cu fullspeed sa-mi spuna... le imprumut, deoarece nu pot sa concurez (compresor AC defect, si din cauza asta masina nu trage foarte bine si are si un zgomot groaznic)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:54. |
- Copyright 2026 4Tuning