![]() |
Re: BMW e30 2.0 - E 30 FUM
tare poza...pacat ca o tradeaza dacia din fundal
|
Quote:
|
Quote:
|
pai era pe aceasi band cu el.. :P
nu cred ca la 220 poti sa intri pe banda 1 pe o distanta asa scurta.:P |
ba se poate, poza e reala si gata :D
|
Quote:
se vede ca e layer pus separat si decupat bine dar sters in partea din dreapta a masinii unde s-a umblat la opacity si a iesit un cur :) frumoasa initiativa.. plus ca, jantele unei masini in mers se invart,logic, eh , ale lu fumu nu :P sunt mai speciale .. chestie care se rezolva,tot in photoshop ,dar trebuie sa mai umblii si sa descoperi pe acolo prin setari ca sa poti sa faci asa ceva, e usor , dar.. sa descopere fiecare si sa piarda fiecare timpul pe care l-au pierdut altii pe acolo .. asa e corect |
Quote:
|
2 Attachment(s)
au sosit stopurile, discurile , semnalele deja leam montat:-)
|
de dierential nu zici nimic? :D
|
tre sa vina si ala :D ca altfel sta masina pe loc .. :D
sergiule zi ca ai spart diferentialu :D si ai omorat ambreaju :D ma intreb de la ce |
de la filmuletele alea care mi le`a dat :lol:.....eu zic ca la cate a indurat de la el era de asteptat :D
|
Quote:
|
unde nu se da el frumos? :P...(hai...vruuum vruuummm...poc poc poc....ce`ai facut ma:lol: ) :D
|
masina e foarte foarte reusita..mai putin proprietarul care are niste defecte atat estetice cat si mecanice..+ ca masina si merge foarte bine dar are o mica bataie de joc la volan!bafta in continuare!}{
|
mai bine zis KEZZ-ule....problema este ca masina are o bataie de jok care agraveaza rau situatia aceasta aflandu-se intre volan si scaunul soferului....:)))) in rest masian este foarte reusita si foarte tapana:DD
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:51. |
- Copyright 2026 4Tuning