![]() |
Re: unde va spalati masinile?
Acolo O Spala Taicamiu Cand Avea Passatu...shi Era Super Multzumit Mai Ales Daca Ii Dadeai 50 De Mi Shpaga...o Facea Luna:)
|
Care din spalatorii, ca-s 2: una pe strada care duce la Poligon, cealalta chiar pe Soveja, pe partea dreapta, inainte de depozitele alea de materiale?
La 1-a inainte faceau masinile bine de tot, nu zgariau vopseaua, etc. Am fost insa acu' 2 zile si au schimbat oamenii...si nu mi-a placut deloc cum au facut-o (au ramas urme de stropi care se vedeau la lumina). Se merita doar pentru ca nu pun peria pe masina si nu-ti strica vopseaua. La cealalta se spala manual, parca (n-am mai fost de vreo 2-3 luni), dar faceau masina frumos. Oricum, eu de regula dau o mica spaga, sa umble cu mai multa grija cand o spala... |
de a doua e vorba. si cat costa acolo?ca are si taicamiu nevoie.
|
Hmmm...ultima data (cateva luni in urma) parca am dat 120.000...sau 150.000 lei (exterior + interior). Ceva de genu' asta...
|
am si io o intrebare stie cumva cineva cat costa un polishat pt toata masina la spalatorie?
|
in jur de 2 milione conteaza de culoare zgarieturi etc...
daca te intereseaza iti spun eu unde poti sa duci masina |
Quote:
|
yo o spal in fata curtii la mamaimea :))) moca. exterior+interior da interioru daca nu am ce face :))
|
Quote:
|
mi-am spalat mashina WOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooo
|
era si timpul ,saraca deja o durea carca de cat praf tot cara zilnic :P
|
spalatoria de vizavi de Hotel Condor ... super bine spala ... spuma activa (nebotezata) - pret 250 mii lei - interior+exterior
|
Quote:
|
Quote:
Pacat ca ai spalat-o de curand .. trebuia sa astepti sfarsitul de spatamana si era mocca ... cu unele mici inconveniente : se putea sa o gasesti mai " la vale " din cauza fluxului de pe tronsonul Tomis Nord - Dacia ... :) |
pai acu s-a mai linishtit ploaia .. mi-am luat burete si o sticla de 2 litri .. mi-am luat si shutzii in picioare ies la spalat mashina :D ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:50. |
- Copyright 2026 4Tuning