![]() |
Nu degeaba are 8 airbaguri :D sper :D nu ca as vrea sa le simt :D
DexHell zimi si mie cine esti ca numi amintesc sa ne fi cunoscut.Scuze de off Vali lasa si tu omu sa respire ca nu toti au 2 carburatoare:D Hai mai chiar asa ? Pai eu trebuie sa stau aici toata ziua dupa voi ? Nu stiti folosi functia edit ? E chiar asa greu ? Te rog frumosm si pe tine sa folosesti functia edit. Vali-tgm |
Re: Top speed-uri cu masina proprie
Quote:
|
Salut. Am avut un GSI cabrio, cu care am prins 230 km/h spre Alba Iulia. Dupa, am avut un Astra G ; 190 km/h pe autostrada. Pe urma un BMW 320D : 225 km/h tot pe autostrada. Momentan am un BMW 320i, cu care am prins 240, tot pe autostrada. Dar cel mai tare m-am dus cu un 530D (MS 11 NIR), cand am adus din germania pt. cilent: 250 km/h LIMITAT. Pana acuma nu m-a speriat nici o masina, cu exceptia Aston Martinului DB9. Am avut ocazia sa o conduc pe Gh. Doja. Va pot spune,ca e ceva supraomenesc :))
|
Boti, pe drum drept , fara nici o modificare la masina , masina merge cat scrie in talon.ce iti arata in plus e eroare de kilometraj
|
Poate ca ai dreptate, nu prea vrea sa cred ceea ce zici. Diferenta dintre 219 km/h (cat scrie in talon) si 240km/h este mare si se simte. La GSI am avut 240 km/h, scris in talon. Chiar radeam cu colegul, ca Mercedesul sefuli are doar 210 E un E270 . Referitor la ccea ce zici tu, fara suparare, eu nu cred ca Mercedes E270 prinde 210 km/h si restul e "eroare"...
|
te asigur eu ca e asa cum iti zic eu , daca nu crezi cumperi una bucata GPS , si dai cat poate masina...si pe GPS iti scrie viteza reala
|
Am un Mio C510. Maine ma duc la Cluj si daca am ocazia o sa-l incerc.:) Dar nu stiu unde pot sa merg peste 219 km/h. Peste tot sunt camere si " Logan"-uri :P
|
de asta sint curios si eu pt ca am vut si eu discutii din astea
asa-i eddye?:D :D |
Am fost la Cluj, dar JALE !!!!! 3 ora mers, 4,5 ore intors. Viteza medie 29,5 km/h. Asa ca nu mai ce sa zic despre drumarii nostrii. Iar "au fost luat prin surprindere"........ F**K Dati seama,..... 4,5 ore. Un singur lucru bun, e consumul : 8,1. :)
|
Am un prieten care a facut azi 6 ore din Bistrita. Astia tot timpu is luati prin surprindere.
|
ieri am facut 40 min dintr-un capat in celalalt a centrului :P
cei drept si eu am fost luat pe neasteptate, 2 cuciucuri de vara si doua all season da acum e deja ok, intors am venit pe calvariei ca mi-am pus 2 de iarna si 6 cauciucuri totusi prind mai bine decat 4 :P |
da erai cu camionu. sau le aveai in portbagaj alea de iarna?
|
am reusit ieri sa prind in bucuresti 80 la ora, si cam atat mergea...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
hai cu solenza:lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:20. |
- Copyright 2026 4Tuning