![]() |
Re: mba_3ds max8
pai am mai multe salvari ....vreo 3-4 si le tot salvez pe rand ..... da mio dat eroare pe una si am intrat in alta....mo lasat vreo 5 min si mio dat eroare si pe ea....
masina nu o pierd k o am pe cd fara eroare...de cand miam schimbat calculatoru ....da dak o sami faca tot asa.... deci deocamdata fac o pauza pana imi bag iar windowsu si toate alea....cateva zile oricum o inceput scoala :(( si nu mai am prea mult timp sa 3duiesc |
MY DACIA IS DEAD.... FOR EVER.... DAK PUTETI SA TINETI UN MOMENT D RECULEGERE :D ....
am incercat toate chestile posibile si nu mai merge....nici cu "merge" nici cu nimik....merge se incep una noua da nu o mai fac inca o dak :D so IT IS DEAD....fac o pauza k o inceput scola pana la urmatoarea masina...care cred k va fi proiect propiu... |
pacat.. inceputul fusese promitator..
|
dar dak deskizi alte fisiere sau incepi un proiect nou nu iti da eroare maxul ?
|
pacat era un proiect foate bun:sad: , ce sa zic incearca sa folosesti salvarile din autobank daca sunt bune.
|
pai cred ca deja lea incercat si tot nu ii merge!! ..
|
daca maiai fisierele dai cu merge ...ai incercat?
|
10 Attachment(s)
deci...
dak incep unu nou nu imi da eroare... pe autobak ma lasa cateva minute si iar imi dadea eroare si am incercat si cu merge....si tot mio dat eroare.... si dacia....ultimele poze cu ea..la inmormantare si cateva de cand era mai mica :D |
pakt ... RIP :lol:
|
Auzi nu cumva eroarea asta ai de la max inceraca sa folosesti si alte salvari mai vechi de cand ai avut primu calc si vezi daca-ti da din nou eroarea asta, daca da atunci ti-asa recomanda sa reinstalezi maxu sau sa pui alta versiune de max.
Poate asa o sa reusesti sa "resurscitezi" dacia. Totusi incearca sa reinstalezi maxu sau pune alta versiune si vezi ce se intampla:D |
pai si asta ce inseamna .... ca nu mai faci dacie .... s-a pierdut s-a pierdut asta e ...iao de la capat... ce are ...? considera ca ala a fost un antrenament si acum o sa iasa mai bine pt ca sti ce ai de facut .....
stiu ca e naspa sa faci din nou o masina stiind ca ai mai facut`o o data .... :D la fel fac si eu :D |
alta versiune d max nu am .... dacia nu cred k o mai fac acuma k vreau sa fac o masina d mine...da e cam greu cu scoala...
si alta salvare...o sa incerc porschu sa vad k nu am incercat :D.... |
pacat ar fi iesit foarte bine ... ;)
bafta |
MBA, incearca te rog sa imi trimiti fisierele 3d cu dacia pe mail. vreau sa mai incerc o chestie..imi pare rau pt tine, ca era chiar reusita jucaria
mailul meu este : [email protected] multzam catalin |
5 Attachment(s)
merci cata_tm d incercare :D :D poate poate
am mai facut si eu cate ceva .... cum se pune scrisu cu enkei (ca in poza) pe spita ???? va las pe voi sa o comentati |
| All times are GMT +2. The time now is 21:11. |
- Copyright 2026 4Tuning