![]() |
Re:
Quote:
|
mie mi se pare ok... de ce spui ca e oribila?
|
Accord 2.0
OK.. sper ca luna asta sa-mi comand o Accord 2.0. Acum, problemele care se pun sunt asa:
MOTOR ŞI PERFORMANŢE 01. Ce modificari de ordin soft pot fi facute pt. a optimiza puterea, dar mai ales UNDE. Pt. maşini VAG se face remapare f. uşor, la Honda nu am auzit in Romānia de aşa ceva. 02. Ce poate fi schimbat la masina fara a invalida garanţia (tobe, filtru aer etc.) 03. ASPECT EXTERIOR 01. Jante 17\" - de unde şi la ce preţ. am observat că sunt altfel, o notaţie (40) diferă faţă de alte mărci. Ce reprezintă această notaţie? 02. Grila faţă, desi nu e obligatoriu, parca ar merge una un pic diferita. Altceva la aspect pt. moment nu cred ca e nevoie, motorul e mult mai important. Cele bune, |
Re: Accord 2.0
Quote:
cat despre grila fatza...din cate stiu...2.0 are pachet sport...or something like that...si grila este ceva mai sport..(model conic) ... singurul tuner oficial pana acum este Mugen....(hmm...parca mai e unul...prin america...ma rog..) ... in oferta de la Mugen gasesti si grila....dar trebuie sa faci comanda.... http://www.kingmotorsports.com/brand...d=Mugen_Co_Ltd ... aici poti gasi mai multe informatzii ... ;) |
mersi :) Dar unde e mai important, la motor ce se poate face...?
|
cati cai vrei ?
cati bani ai ? |
Cāt mai mulţi cai fără să recurg la turbo şi fără să invalideze garanţia... Un 175-180cp ar fi suficienţi, or putea fi scoşi din admisie+evacuare?
|
Re:
Quote:
intrebare...dc nu`ti iei versiunea de 2.4 ? 190cp ?:D |
raspuns: pt. că e mai scumpă, vine in echipare superioara şi motorul costa şi el mai mult.. De unde rezultă o diferenţă măricică :)
|
men daca ai bani destui scoti mai mult de 250 cai lejer
|
Asta stiu, dar dupa ce se duce garanţia, sau macar in ultimul an... eu vreau ceva concret, acum. Asa in general se pot face multe.
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Am gasit si filtru de ulei performance, ala ce mai face? :?:
|
Re:
Quote:
|