Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Performante maxime pentru o Solenza (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/45056-performante-maxime-solenza.html)

crististreulea 02-06-08 16:05

Re: Performante maxime pt o Solenza

pun eu la bataie un 1.5dci 65 cai remapat cu orice 1.4mpi stoc/remapat sau solenza.
avind in vedere ca acum am bara MCV, jante 16" si bradulet nou la oglina am cistigat cel putin 5cai!
daca nu crede-ti, uite si filmul https://www.youtube.com/watch?v=p6CSifaWIPU

adica ce sa mai, IO RUP TOT !

csebalyn 02-06-08 16:06

@evolution: supapele la 1.4 si 1.6 sunt cam la fel, difera cursa pistonului, adica manetonul arborelui cotit e mai mare la 1.6. diametrele pistoanelor sunt la fel. uita-te de curiozitate in manualul de reparatie al loganului (daca nu-l ai, ti-l pot da eu) si o sa te convingi. cine ti-a zis ca din supape castigi 15cai? te-a mintit...

Cristi_XP 02-06-08 16:17

ma duc sa imi pun supape de 16 volti...gasesc io unde mai pun 8 ...sa am 105 horshi stock :D:D:D:D

crististreulea 02-06-08 16:27

dintre toti cofetarii care posteaza pe aici una alta, care-mi recomanda o inghetata buna?

Evoluti0n 02-06-08 16:33

@csebalyn trimite`mi te rog si mie manualu ala pe pm sau pe yahoo

@cristi xp cu tot cu spoilerele alea ale tale faine te fac dupa ce imi termin masina asa ca nu iti mai raci gura degeaba:lol:

Cristi_XP 02-06-08 16:44

le dau jos cand ne dam...si tot nu ma faci =))
oricum io ma dau numa cu masini din grupa mea ... nu din A0 :))

csebalyn 02-06-08 16:49

o sa-l faci cand o sa ai 96 de cai, nu 75 cu chiptuning si evacuare si filtru sport, vreo 83-84.si din 1.4 doar cu chiptuning n-ajungi sa-l faci....mai trebuie una-alta:)

Cristi_XP 02-06-08 16:51

de ce ma?intachele tiganit iti da 10 cp...pe putin :D

Evoluti0n 02-06-08 16:56

Quote:

Originally Posted by csebalyn (Post 1566886)
o sa-l faci cand o sa ai 96 de cai, nu 75 cu chiptuning si evacuare si filtru sport, vreo 83-84.si din 1.4 doar cu chiptuning n-ajungi sa-l faci....mai trebuie una-alta:)

nici nu ma pretez acum la calitatile lui nu am zis nimic dar dupa ce umblu putin pe la chiulasa sunt curios cat pot scoate dintr`un motor aspirat 1.4 fara supra alimentare

@Cristi XP ce zici facem pariu ala dupa ce imi termin masina ca acuma nu are rost ca nu am nici o modificare semnificativa.

Cristi_XP 02-06-08 16:58

pai frate... daca e sa o luam asa... si io ma pun sa renunt la catalizator,rad din chiulasa,schimb axu cu came...si iti fac wave wave ... vorbim in stadiu in care se afla masinile acu...nu in stadiul de vise...
mi-o zis cineva ca sa iti zic ca ma dau cu tine si cand ai NOS...ca tot la stadiu de vise ramane...

Evoluti0n 02-06-08 17:03

renunta tu din catalizator ca ai sa faci treaba buna :) (pierzi cuplu)

nu ma dau acuma ca acuma nu stiu daca trec de 82 de cp pusi pe sosea cu tot cu remapare evacuare si admisie dar chestile astea le`am facut treptat pt ceea ce urmeaza ca grosu sta in chiulasa si daca imi cad niste bani in buzunar pe saptamana viitoare ne vedem la Oradea si as vrea sa ne dam o tura nu ca ma cred eu mare racer dar sunt foarte curios cum o sa mearga masina dupa modificarile care o sa le fac.

Tu cam pe la cati cp ajungi ? (pusi pe asfalt)

Cristi_XP 02-06-08 17:06

90 (nouazeci) horshi
la oradea daca ma dau ...nu o sa fiu cu a mea...

Evoluti0n 02-06-08 17:14

las ca ne dam spre zadareni daca vi la norby la un gratar

ps: pe 400m daca ai roti pe 16 o sa pierzi mult :)

anca2000 02-06-08 17:53

titlul topicului "performante maxime pentru o solenza " sau ma insel...? ce postati voi aici sunt vise in cel mai frumos caz pot fi numite planuri de viitor:)... vad ca va cam provocati aiurea evolution si cristixp ...vreti sa strangeti posturi sau chiar aveti de gand sa va dati?...a'ti cam plictisit lumea cu posturi de genul: "cand imi scot masina " sau "dupa ce fac aia sau aialalta"...mi se pare mie sau vi frica?...daca vreti sa va dovediti ceva unul altuia nu mai postati aiurea si dati'va odata, ca ati umplut threadul cu vorbe in vant

crististreulea 02-06-08 18:03

corect anca, dupa cum ziceam si eu mai sus, niste cofetari....
ce sa-i faci, n-ai cu cine ba, n-ai cu cine...

All times are GMT +2. The time now is 02:08.

- Copyright 2026 4Tuning