![]() |
:icon_kiss
Esti o comoara :D |
sa intzeleg k esti multumit...?
ma bucur dak itzi plac... :D |
Yep, yep, yep !!! Acum sunt la servici si le trag si aici...
Let the party begin :peace: |
Re:
Quote:
mai baga :lol: |
:peace: :2gun: thx!!! ma bucur k va plac kiar dak ele sunt facute nasol(cei care stiu modelare cunosc..)
pe de alta parte tot ce am facut am facut singur fara nici un help,tutorial sau altceva....nu cunosc modelare..... :2gun: :peace: deocamdata nu mai am slte masini facute de mine si nici nu stiu cand si daca o sa mai fac...nu prea am timp acuma si subiectul dacia e cam epuizat.... :D |
Chiar si asa \"nasol\" cum spui ca ai lucrat, nu incerci sa faci un Oltcit ? :wink:
Daca te incumeti, spune-mi din ce pozitie iti trebuie poze, le fac, ti le trimit si... astept :D |
mah gabi imi pare rau sa te dezamagesc dar eu defapt nu am creeat nici o suprafatza in masinile pe care le-am facut.totul este adaptat cu bucati din masina respectiva sau din altele....k sa fac un ocit..nu ar fi rau pentru prima masina....dar pt asta imi trebuie mult timp(profesionistiilor le ia sa faca o masina cel putin cateva luni...),imi trebuie niste \"blueprints\"(nu stiu cum se numesc exact in romana),imi trebuie 3dsmax si in primul si in primul rand trebuie sa invat sa texturez(acolo unde nu am reusit deloc,nu am habar).daca fac rost de 3dsmax,promit k incerc.....ok?
|
No problem, imi incercam norocu' :wink:
|
eh las k nu stii de unde sare norocu.... ;) :peace:
|
1 Attachment(s)
i-a priviti
|
2 Attachment(s)
si intr-o parte asa frumos
|
mah fratilor da cum fac si eu o mashina ca cele puse mai sus?:D....ca eu tot nu am inteles.....am si tweak-ul ala si cand sa dau load la o mashina imi da eroare....ce dreq?
|
mey kirilic.....paraca am scris si mai sus.anyway:in primul rand am zis:tweak-ul alah de care zici tuh nu merge pt toate masinile,pt cele ce nu merg trebuie facute manual modificarile(car.ini)
si masinile facute mai sus,respectiv cele facute de mine,pai pt asta itzi trebie zmodeler(zanoza modeler) dar o versiune gen 1.7f,in nici un caz mai mare de 2,inclusiv.sau ma rog,nu neaparat zmod,yo incerc sa fac rost de 3dsmax(3D Studio Max).mai exista si Maya.oricum astea sunt mult mai complexe decat zmodeler-u.mai citeste cu putina atentie ce am postat mai sus. ;) |
ur right.........my fault :oops:
|
DVD faina dacia ;) Din cate vad nu te prea ajuta placa video :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:04. |
- Copyright 2026 4Tuning