![]() |
Re: +200 la ora ...oltcit
nu va ma ofticati atata.Merge si facem intrecere cu el si cu ford-v6 si madalin zolti pentru ca el stie masina foarte bine
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
;) ;) aici chiar ca asa este.am si eu revista si am sa cer un autograf
|
Quote:
|
Grigoras mai ia`l o datã`n cârcã pe mãdãlin zolti si mai fã o turã cu el
|
vi si tu,ca sa l vezi si tu pe ford_v6 care a modificat VYP-ul mi a zis el mie dar hmmmm nush?
|
bogdane tu vezi treaba asta .. ford W12 asta ti`a modificat tie masina :) :) deci bodan se lauda cu munca altuia ... vai de mine ... grigoras ia`o tare la vale ... du`te tare cu tot cu madalin zolti si cu ford focus cu implant total de gsa ... duceti`va toti trei la balaceanca sa nu mai aud de voi niciodata
|
e ford v 6 nu flocus mi a zis mie
|
Quote:
se vede super... bine.. imi e dor de a mea.. masina..cand schimbam.. la over...6000 :oops: |
Quote:
|
Quote:
|
omu e in pom.deja paici zboara aberatiile. m-am abtinut sa nu postez dar totusi frate uita-te in jurul tau te rog...si ramai asa!!
lascu plz cand imi zici si mie cum rezolv cu geamurile alea stiu ca tu ai facut cu motoras de stergator...daca iti este greu sa scri trimite-mi in Pm nr tau si te sun....merci mult |
1 Attachment(s)
bogdanlascu....... cam agresiv :) te turezi parca eram cu femeia ta in masina la 180 :) am sa fac un filmuletz sa se vada si bordu si drumu si am sa rog sa filmeze pe cineva si din afara masini ca sa vezi si tu :) ...presiunea la ulei ....mmmda....de la 5000 de ture daca nu maresti presiunea ....caca mai ajunge sus in rampe la axuri....merg uscat alea... dar vezi ce spui ca intra multa lume care stie olcitu asta si ....sigur unu dintre noi doi se face de cacao ......
In fine nu vreau Doamne fereste sa ne certam pe teme mecanice :) fiecare are dreptul la parerea lui e o tzara libera .... Ia ca sa mai fie un motiv de discutii inteligente :) un filmuletz cu cupola de la olcit ....ca iam pus si o boxa parlita in el ..... Si asa ca sa nu fiu rau :) dupa ce facut filmul ala ...ajutat si de o vale :) normal :) mi'a satit un semering de la distributzie...o planetara a inceput sa bata....cutia de viteze scoate un zgomot ciudat ...si inca cateva mici incovieniente....dar no problemo mai am piese de 3 olcituri ....ca sa pot face filme sa oftic lumea :) |
oricum tot ai vitezometrul dereglat,la 200 teoretic aveai spre 8 mi de ture cel putin si dupa 6 mi nu mai trage sau in orice caz nu pana la 8k
|
GHICI...fa mah o poza la motor sa vada si ochiu meu ce "modificari" i-ai adus ......doar asta e primu oltcit care a prins 200km/h :lol: :lol: (pe capre :D )
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:22. |
- Copyright 2026 4Tuning