![]() |
Re: Poze noi cu masina mea. BMW seria 3
mishto masina fratzie . sa o stapanesti sanatos. cati watzi scoate sistemu audio ?
|
Quote:
E in constructie saraca...ieri am fost pe la mecanic: Capota noua e pusa, sitemul de avacuare nou pus, portbagaj nou pus, volanul m3...cam toate sunt gata...mai ieste un pic pana la premiera. Din pacate nu stiu cati wati scoate, o sa o testez la oradea, nu am avut interesul sa testez, eu o fac doar pt mine deci nu sa ma laud cu wati sau asa ceva...ce imi place mie pun pe masina :) |
cand va fi gata sa postezi si tu poze :) abia astept sa vad cum a iesit masinutza :D
|
wow! suuuuper......vreau si eu asa:((!
ce viata! felicitari super masina ce ai, super! bravo |
Quote:
|
Felicitari pentru cum ti-a iesit masina. Singura chestie care nu ma convinge (parere foarte personala) sunt triplele pe spate, in rest arata bestial masina (mai ales capota). Inca odata felicitari si bafta in continuare!
|
arata suppper.... culoarea cam ascunde ceea ce trebuie vazut,dar o data ce masina e langa tine se vede TOT :)
ai idee cam cat te-au costat toate modificarile de pe masina pana in momentul de fata? |
Quote:
Triplele si senmalizatoarele vor fi schimbate in curand, spate led, fatza si laterale vor fi original albe |
Quote:
Nu stiu cat m-a costat, nici nu prea am chef de calculat sa nu cumva sa ma intristez, oricum nu m-a parasit prietena inca asa ca e OK :), deci nu a fost prea periculos... |
Foarte frumoasa masina...e super si culoarea !
Cred ca este una dintre cele mai frumoase masini de pe forum...daca nu cea mai frumoasa..:) |
superba....nu am comentari.....e o masina lucrata fara gresala....
|
Quote:
Asta de compliment pt masina. Gracias :) |
Quote:
Bun asa ... asta era singurul lucru dupa care nu ma omoram ... in rest ... frumoasa tare masina :D Felicitari! :D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning