![]() |
Re: al meau Cielo '95 gle
maine mi-l aduce si o sa vad clar marca lui...eu am inteles ca trebuie sa ii dau o gaura mika in filtru ca sa bag senzorul ala fara sa gauresc sita din el...in afara de asta mai trebuie ceva modificat pe acolo?
|
Quote:
fa-i si o poza..dk se poate...ca la 400 e cam pomana, dar depinde de el... |
Da, ar fi destule...
Filtrul trebuie sa fie ferit de apa, mizerie, pietre... dar in acelasi timp sa traga aer rece. Deci nu trebuie montat langa motor, fiindca va fii mai rau cu el decat cu cel vechi. Matza l-a montat in aripa dreapta fata, si mi s-a parut perfect acolo. Ai o gaura in aripa, sub cutia filtrului original de aer. In gaura aia, in aripa, ai o cutie amortizoare. Tu elimini tot traseul vechi de aer si ramane liber. Tragi un "furtun/tub" pana la gaura aia si montezi filtrul acolo, in aripa. In aripa, pe la roata, ai o aparatoare de plastic, pe aia o desfaci si o sa vezi exact locuyl unde va venii filtrul. Dar cel mai simplu uite-te la postul lui Matza "cielo rosu" sau ceva de genul asta... Senzorul ala de aer trebuie montat dupa filtru, pe tub. vezi la Matza si mai vb. |
Matza, nu e chiar asa... numai de rally :)
gandeste-te ca filtrul ala iti "curata" tie aerul care intra la motor. Ghici ce se intampla daca nu filtreaza bine si intra praf si mizerie in motor? RK... asta se intampla la motor. Eu nu zic ca nu merge pe termen scurt, dar pt mii de km... sigur bulesti motorul cu un filtru prost. |
Ai mare dreptate Geo . Eu am gasit in gl la un magazin de tuning un filtru la 250 ron (nu ma stiu ce marca :oops: ), dar era cu burete mai multe chestii si avea si tubu ala.model special pt cielo ...asa mi-o zis baiatu ala de la magazin.si pe langa asta avea un car de filtre la 40 ron si nu mi-a recomandat
|
eu ma gandesc ca daca tot faci o modificare, macar sa fie facuta cu cap si sa fie utila, nu inutila si chiar daunatoare :)
filtru special pt cielo...nu prea cred. sincer, m-am tot uitat pe site-uri "din afara" si nu am vazut nimic pt cielo, doar fff putine lucuri pt nexia (e acelasi lucru ca cielo, stiu). La K&N si Green pe site nu am gasit decat filtru in carcasa pt Cielo, alteva nu... dar se pot adapta, oamenii care stiu ce debit de aer are nevoie un motor pot sa-si dea seama ce anume filtru trebuie. oricum eu nu recomand (si asa fac si eu pe cat posibil) decat produse "de firma", bune si originale pt masina. exact ca un casetofon Pioneer VS. unul Roadstar sau stiu eu ce alta marca fantoma, marca chiar conteaza... |
sal baietzii...care ar putea sa ma ajunga cu o schema de evacuare la cielo??stiu ca sunt of topic dar...pls
|
pai mai oameni buni il iau sau nu il iau??? astazi la 12 ii fac niste poze si le pun aici sa imi spuneti si mie ce si cum sa fac...daca ma duc la service sa il montez or stii aia de acolo????
|
La 40 ron, ia-l! Mare lucru nu ai de pierdut. In cel mai rau caz, nu il montezi si il vinzi si tu mai departe...
La service... :lol: Hai mai... fii serios. De ce sa platesti service-ul pt o treaba atat de usoara?!? Nu ai de facut decat sa desfaci vechea tubulatura, sunt suruburi de desfacut...atat :) Oricine poate face asta (cred eu). Cu montatul e un pic mai dificil, dar nu-ti imagina ca mecanicii din service ar stii. Pune mana si fa singur :) Citeste pe postul lui Matza si vezi cum a facut el. e simplu... |
3 Attachment(s)
gata l-am luat, este R Direct Drive marca, nu stiu cat este de buna...ramane sa imi ziceti voi....pun si poze cu el....sincer sa fiu mi se pare cam mare...o avea loc sub capota?
|
E ceva de genul "Made in portul Constanta pe vapor de niste negrii mititei" :lol:
Eu nu asi pune asa ceva pe masina, dar e treaba ta :) O fii bun, cine stie... dar eu nu am incredere. Si nu il pune "sub capota". eu ce tot vorbesc aici?!? Monteaza-l la fel cum l-a pus Matza, e f bun locul. Daca trage aer cald de sub capota nu o sa faci nimic, o sa mearga mai prost motorul decat acum. |
2 Attachment(s)
l-am si desfacut ca sa ii vedeti forma....astept pareri...nu este din burete...e facut ditr-un material mai tare asa la pipait...
|
De astea sunt si in Gl la greu si tot 40 ron , dar nici eu nu as da banii pe el ...Ala de care am zis mai sus la 250 ron avea si panza si burete ...
Sfatu meu nu ti-l lua, mai bine strangi o luna doua din fese si iti iei ceva bun ;) |
sper sa nu va suparati pe mine...as vrea si parerea lu Matza daca se poate...pls matza raspunde!!!
|
cu cat mai multe pareri cu atat mai bine :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:38. |
- Copyright 2026 4Tuning