![]() |
Re: Renault Megane-coach Club !
2 Attachment(s)
iata cateva poze
|
da chiar se mai face intalnire ?anu asta vreau sa ajung si io :X
|
nu mai zice nimeni nimic de intalnire?:?:
|
cam greu de realizat o intalnire...sunt pers din toata tara...e greu de gasit un punct comun pt toti
|
undeja la mijlocu tari :-" .. brasov ceva acolo am inteles cas mai multe renaulturi :D;)
|
wehee.si am mai aparut unul astazi in brasov.de cand se dadea grigorescu in campionatul national cu maxi meganu am ramas indragostit de aceasta masina.acum am si eu una :) nu e ceva extra dar imi place mult.an 2001,motor 1,9 dci (tractoras) com bord,jante aliaj,comenzi volan,tapiserie piele(partial ok )
deocamdata desi sant fotograf nu am nici o foto dar incerc sa pun cateva cat mai curand.pt inceput sant multumit de ea.nu este confortabila ca golful care l-am avut ,galagioasa putin dar nu ma deranjeaza..i love it! |
gtrally cati cai? are 101? si pune si tu niste poze
|
are 102 .nu am poze deocamdata.cred ca mi-e lene de fotograf ce sant...promit ca o sa pun.masina e stock.nu are nimik modificat.doar un odorizant 4tuning la oglinda..:D.ma bucur ca a mai postat cineva.credeam ca e parasit topicu asta8)
|
care imi poate spune si mie daca pot sa mai castig cativa cai? am inteles ca la motoarele pe benzina fara turbina nu iti poate da mai mult de 10 cai. daca aveti careva chip as vrea sa vad niste pareri si informatii daca se poate.:D
|
salutare baieti. are cineva din greseala cumva o macara electrica sofer?
0723 77 5679 |
miliady singura optiune este de la dezmembrari dar modelele noaster sunt rare. si oricand poti la reprezentanta dar o sa ti spuna ca vine pe cod original si te rupe la bami.
|
dar un motoras pentru trapa electrica pe unde gasesc si eu ?
|
Salutare la toti .. am si eu un megan coupe fase1 DCI 1.9 105 magarusii :D din 2001,sunt al 2 proprietar..lam adus din spania fara nici o problema..putin cam rigid..bine pe drumurile noastre..in rest sunt multumit de el nu prea am ce sa ai reprosez
https://i80.photobucket.com/albums/j1...6082008007.jpg https://i80.photobucket.com/albums/j1...0042009152.jpg |
1 Attachment(s)
am reusit sa-i fac si eu o foto azi.cam in graba dar testam ceva si nu aveam pe ce..mai si ploua..:evil:
Attachment 907170 |
3 Attachment(s)
Am doua luni de cand am intrat in posesia unu coach 1996 1.6 16v 90cp motorul merge superb se aseaza frumos la drum consum am facut in jur de 1000km cu un plin de la calarasi pana la curtea de arges m-am urcat pe munte si altele... sunt super multumit de ea doar ca ma costa inscrierea vro 900E am avut-o o luna cu nr provizorii acum astept sa vad ori pe bulgari ori pe romania dar cer prea mult...
Pretul mi s-a parut bun 1..600E din tzara, cerea in jur de 2200 darr a avut nevoie de bani si criza mi-a dat si 4roti iarna din magneziu...100E.Totul este stock momentan astept sa ma angajez si sa o fac frumoasa :X |
| All times are GMT +2. The time now is 11:08. |
- Copyright 2026 4Tuning