![]() |
vreau si eu zmd-ule cand e gata lista?
|
Da, am vorbit de bani dar pola, cand dam banii cu totzii, draqu stie...
Chiar asa, romanii din provincie ce draqu fac ??? Chiar ca a fost dragutz aseara... Mai ales fumigena lui ZMD... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
dami un nr de cont sai trimit bani...cat ai zis 300 de euro?? :lol: :lol: :lol:
|
Nepoate, banii ii strangem in weekendu viitor! Cine se grabeste? Eu nu! Deocamdata fac pariu ca nu poti umbla nici cu 10 tricouri pe tine pe afara.
Bai, ia nu mai radeti de masina mea ca ma oftic. Asa e romanu' , una-doua face bascalie! Numai asta face! Caterinca, Bascalie si Misto! Ce mare branza bah ? Am luat foc si nu stiu eu? Am un furtun fisurat si pica ulei pe galerii! Uleiul ars scoate fum, eu asa stiu. N-am nici timp nici chef sa remediez problema acuma, ca inghet de viu si pe urma, in afara ca pierd putin ulei aiurea, motorul n-are nimic. Nu-i nimic ca nu mai vin. Nici o problema! Veniti voi cu Lamborghini si Porsche-uri. Sa se faca nene curse si etape mai bine in functie de valoarea masinii, nu ??????????? Poate asta vreti, astia care radeti asa cu pofta! Bai, va suparati asta e ma doare-n cot, dar cine rade e un prost! Pana la urma am stat cu totii in comunisn atatia ani si am fost EGALI ! Acuma, deodata, v-ati gasit voi smecherii din masinile straine sa radeti de un prost cu o dacie. Bravo ! Tineti-o tot asa ! |
ZMD: ce s-a intamplat nene ?
PS: fara suparare, da' nu ma mai incurc cu posta si toate cele. Eu mi-l fac la frate-meo la firma. |
ce fumigena lu zmd mah ? Las ca isi face el masina ca are cine sa il ajute si la vara vedeti voi!! ;) :)
Si eu sunt curios cand facem lista? hai sa o facem pe 28.02.2004. Stiu ca e tarziu dar cred ca e destul timp sa se stranga toti banii. am putea sa facem o lista pe forum sa stim aproximativ cam cate ar fi. |
Hai frate ca am glumit...
Stiu ca nu e ceva grav la masina, ori e un furtun, cum ai zis, ori capacul spart, ca prea scuipa pe capota... Eu zic ca nu e garnitura, parerea mea. Si frate, nu mai sari ca glumea si eu. Daca te-ai suparat, imi pare rau, sincer. |
bah nu m-am suparat pe tine Hondare, am zis asa in general de cei care radeau (stiu ei cine sunt), n-am zis de tine si n-am dat nici nume. Oricum nu mai conteaza da m-am ofticat...Nu e frumos...
eu am luni ultimul examen si tnos are marti. propun marti pe la 20.00 (nici devreme nici tarziu) sa facem lista repede de tot ca ne ingheatza mainile altfel. |
Man .. i-a zi .. cu mine cum ramane ?
Ca iti dai seama ca nu pot veni din Cta sa iau tricoul ... Faci un act de caritate ... ca tot sunt autorul ... macar ca sa nu cer drepturile de autor la tricou ... :lol: :lol: :lol: I-a zi ... potzi sa ma ajutzi si pe mine cu chestia asta? Adica : Vreau si eu un tricou marimea aia mica , cu poza mea de la membri , care este si pe tricoul care l-am facut si sa mi-l pui la posta cu ramburs ? Plizzzzzzzzzzzzz Si cand imi ajunge aici coletul il platesc si banii ajung la tine .. Se poate sa ma ajutzi ? Mersi. |
nu am avut rabdare sa citesc toate posturile asha ca, i'm in...
sa imi zica plz shi mie cineva cum o facem... |
tekno noi ne facem in cluj pe dorobantilor
daca isi fac si ei |
pe dorobantzilor s-a desfintzat...
da putem merge la \"verla\" pe horea... ii vreo 80 mii parca o imprimare A4 pe tricou :D |
1 Attachment(s)
am facut si eu un model de tricou ... simplu si frumos nush daca o sa va placa dar eu ceva in genu` asta o sa-mi fac ... adresa de pe spate se poate sterge si ramane mai liber dar eu zic ca da destul de bine asa!
sper sa va placa ! P.S. si modelul facut de X-Ray e SUPER! |
uitasem : sorry dar e facut in paint...oricum in realitate ar arata mult mai bine ! :twisted:
|
Haide mah, ce draqu...
Sa lasam proiectele pe hartie sau calculator si sa ne apucam sa le facem odata... Vine vara, bine-mi pare, dar noi tot nu avem tricouri... :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 08:01. |
- Copyright 2026 4Tuning